Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To se prostě může stát, proces čištění. Hodně pijte, vincentka je vhodná.
@Kokolina29 takže to za menstruaci považovat nemám? Jako už mě napadlo, jestli se přes noc neudělal nějaký moc velký kus a teď je to „ucpaný“, ale to by mne asi bolelo břicho.
![]()
@Anonymní píše:
@Kokolina29 takže to za menstruaci považovat nemám? Jako už mě napadlo, jestli se přes noc neudělal nějaký moc velký kus a teď je to „ucpaný“, ale to by mne asi bolelo břicho.![]()
Pro uklidnění, také ze mne padají velké kusy (někdy 10cm - stoupnu si, všechno naráz vyteče a silná vložka přetéká také), takže „ucpané“ asi nic nebude.
Jestli to je nebo není MS neporadím. Možná je to taková atypická, jelikož je první po porodu.
P. S. vždycky je všechno poprvé ![]()
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale nerada bych, aby o mých potížích četl někdo známý…
)
Jsem tři měsíce po druhém porodu (první sc, druhý přirozený), menstruace ještě nebyla, plně kojim. Po prvním porodu přišla po čtyřech měsících.
Minulý čtvrtek jsem byla na biopsii čípku, kvůli špatně cytologii. Do neděle jsem krvácela, spíš spinila, což je normální. Včera ráno už ok, nebrala jsem si ani intimku. V 11 dopoledne jsem přišla z obchodu, Sednu na záchod a začala téct jasně červená krev. Na záchod jsem musela každou čtvrt hodinu, padali že mne veliké kusy sliznice, fakt pokaždý, až jsem si říkala, kde se to bere. Dvakrát jsem volala na gyndu a řekli mi, že to zřejmě bude menstruace ale kdyby to do rána nepřešlo tak přijet. Volala jsem večer i na pohotovost (mám to přes třicet kilometrů) jestli je to vážný a mám přijet ale po telefonu mi nic neřekli.. absolutně nic mne nebolelo, ani žádné příznaky menstruace co jsem vždy mývala, nafouklé břicho, žádná teplota,.jen prostě jatka a sliznice (už si nikdy nekoupím játra
No a dnes ráno tmavě zašpinění a do teď NIC. Tak prosím, ženy, co si o tom myslet? Při prohlídce po šestinedělí na ultrazvuku nebyly žádné zbytky po porodu vidět, vše ok… Jako jestli bude moje menstruace vypadat takhle, tak nevím co budu dělat…