Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Napadly mne boraxové globule jako desinfekce pro jistotu proti infekci
Ne, neboj. Kdyby měl být kvůli tamponu nějaký problém, tak už by jsi o něm věděla.
Musim se smat, vzpomněla jsem si na kamaradku, ktera po návratu z hodne propareny noci si zavedla v opilosti tampon. Do rana, protoze menzes uz ji koncil, na to uplne zapomněla. Po nekolika dnech myslela, ze dostava zanet, pouzivala teda masti. Nezabiraly. No a 10.den si vzpomněla, ze si zavadela tampon! No běžela na gyndu, nic vážného ji nebylo a doktor ji rikal, ze tohle se stává pomerne casto, ze tam prisla i pani, co ho mela 3 tydny! Ja vubec nechápu, ze ho kamarádka necítila
,ale necitila…
…Takze bych si kvuli par hodinám hlavu nelamala…
@Anonymní píše:
Musim se smat, vzpomněla jsem si na kamaradku, ktera po návratu z hodne propareny noci si zavedla v opilosti tampon. Do rana, protoze menzes uz ji koncil, na to uplne zapomněla. Po nekolika dnech myslela, ze dostava zanet, pouzivala teda masti. Nezabiraly. No a 10.den si vzpomněla, ze si zavadela tampon! No běžela na gyndu, nic vážného ji nebylo a doktor ji rikal, ze tohle se stává pomerne casto, ze tam prisla i pani, co ho mela 3 tydny! Ja vubec nechápu, ze ho kamarádka necítila,ale necitila…
…Takze bych si kvuli par hodinám hlavu nelamala…
Kam se ji ztratila šňůrka? ![]()
Já jsem si ozrala jednou takhle zavedla tampon ještě jeden
byla jsem přesvědčena, ze ten starý už jsem vytáhla, no nevytahla. Ráno to byla celkem fuška je vytáhnout oba, ale podařilo se
nic mi nebylo ![]()
Pro “pobaveni”… zena, kolem 80, starecka demence, hrozne vytoky z pochvy…poslana na konzilium na gyne, zaver; zapomenuty pesar
nesel ani vytahnout, zarostl do sliznice, kolik let tam asi byl
i takove veci zazijete ve zdravotnictvi ![]()
@Jitka236
Netusim, kam se ztratila
. Ale je to opravdu pravda
,ale taky si to nedokazu vysvetlit ![]()
@Anonymní píše:
@Jitka236
Netusim, kam se ztratila![]()
![]()
. Ale je to opravdu pravda
,ale taky si to nedokazu vysvetlit
Věřím že to je pravda nu, co já vím třeba ho tam od minulé MS taky mám, raději se kouknu
![]()
Ahoj
prosím o anonym, je to citlivé téma 
Mám se obávat nějakých problémů? Nikdy se mi to nestalo, tampony používám jen občas a včera jsem opravdu byla hrozne vyčerpaná. Dnes je poslední den MS takže tampón nebyl vubec nasakly, jen trochu.. Teď mám strach 
Včera jsem si kolem 18:00 měnila tampon, o pul 10 vecer jsem přišla šíleně unavená z práce a padla vyčerpáním do postele. Rano jsem vstávala kolem 9 hod a zhrozila se ze jsem si nevymenila tampon