Dlouho zavedený tampon

Anonymní
8.5.19 23:11

Dlouho zavedený tampon

Ahoj :) prosím o anonym, je to citlivé téma :lol:
Včera jsem si kolem 18:00 měnila tampon, o pul 10 vecer jsem přišla šíleně unavená z práce a padla vyčerpáním do postele. Rano jsem vstávala kolem 9 hod a zhrozila se ze jsem si nevymenila tampon :nevim: Mám se obávat nějakých problémů? Nikdy se mi to nestalo, tampony používám jen občas a včera jsem opravdu byla hrozne vyčerpaná. Dnes je poslední den MS takže tampón nebyl vubec nasakly, jen trochu.. Teď mám strach :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3409
8.5.19 23:13

Neee je to ok :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.19 23:19

Napadly mne boraxové globule jako desinfekce pro jistotu proti infekci

• Citovat
  • Upravit
Janli
8.5.19 23:46

Ne, neboj. Kdyby měl být kvůli tamponu nějaký problém, tak už by jsi o něm věděla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.19 00:00

Musim se smat, vzpomněla jsem si na kamaradku, ktera po návratu z hodne propareny noci si zavedla v opilosti tampon. Do rana, protoze menzes uz ji koncil, na to uplne zapomněla. Po nekolika dnech myslela, ze dostava zanet, pouzivala teda masti. Nezabiraly. No a 10.den si vzpomněla, ze si zavadela tampon! No běžela na gyndu, nic vážného ji nebylo a doktor ji rikal, ze tohle se stává pomerne casto, ze tam prisla i pani, co ho mela 3 tydny! Ja vubec nechápu, ze ho kamarádka necítila :lol:,ale necitila… :D…Takze bych si kvuli par hodinám hlavu nelamala…

• Citovat
  • Upravit
34
9.5.19 06:09
@Anonymní píše:
Musim se smat, vzpomněla jsem si na kamaradku, ktera po návratu z hodne propareny noci si zavedla v opilosti tampon. Do rana, protoze menzes uz ji koncil, na to uplne zapomněla. Po nekolika dnech myslela, ze dostava zanet, pouzivala teda masti. Nezabiraly. No a 10.den si vzpomněla, ze si zavadela tampon! No běžela na gyndu, nic vážného ji nebylo a doktor ji rikal, ze tohle se stává pomerne casto, ze tam prisla i pani, co ho mela 3 tydny! Ja vubec nechápu, ze ho kamarádka necítila :lol:,ale necitila… :D…Takze bych si kvuli par hodinám hlavu nelamala…

Kam se ji ztratila šňůrka? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
9.5.19 06:46

Já jsem si ozrala jednou takhle zavedla tampon ještě jeden :lol: byla jsem přesvědčena, ze ten starý už jsem vytáhla, no nevytahla. Ráno to byla celkem fuška je vytáhnout oba, ale podařilo se :lol: nic mi nebylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
9.5.19 07:08

Pro “pobaveni”… zena, kolem 80, starecka demence, hrozne vytoky z pochvy…poslana na konzilium na gyne, zaver; zapomenuty pesar 8o 8o 8o nesel ani vytahnout, zarostl do sliznice, kolik let tam asi byl :roll: :roll: i takove veci zazijete ve zdravotnictvi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.19 19:27

@Jitka236
Netusim, kam se ztratila :lol: :lol: :lol:. Ale je to opravdu pravda :),ale taky si to nedokazu vysvetlit 8o

• Citovat
  • Upravit
34
9.5.19 21:46
@Anonymní píše:
@Jitka236
Netusim, kam se ztratila :lol: :lol: :lol:. Ale je to opravdu pravda :),ale taky si to nedokazu vysvetlit 8o

Věřím že to je pravda nu, co já vím třeba ho tam od minulé MS taky mám, raději se kouknu :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí