Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky to ti neporadím, zkušenost nemám, ale asi určitě bych si zašla k jiné gynekoložce. Radši ze sebe udělat blbce, než něco zanedbat kvůli té, která ti řekla že už nic jiného nevymyslí… To se mi nelíbí jako přístup k pacientovi. Třeba by to mohla být cysta na vaječníku nebo tak něco? To jsou taky šílený bolesti…
No chudino…si užíváš…pokud ale v krvi a v moči nic není, nebude to od ledvin ani jiný zánět..ale ty čípky někdy umí udělat pořádnou paseku..nezbývá, než ještě vydržet..kdyby ti bylo zle, vem si brufen nebo tak něco..
Já mykózu mívala taky a na ty čípky jsem reagovala taky děsně..i hlava mi z toho bolela…po konizaci čípku mě to ale přešlo..myslím mykózy..ALE co opravdu velmi doporučuji, je koupit si okamžitě laktobacily!! Ty čípky totiž ničí celou mikroflóru, bohužel i zdravou.. ![]()
Ježeši, to je mi líto
A jak tě na pohotovosti poslali na gynekologii, tak to jsi šla znovu k té své doktorce? Přijde mi to, že stejně jako ta moje na tebe jen zkouší, co ji napadne místo pořádných testů
Ale nenech se odbýt, běž raději jinam na gyndu, kde tě nezanedbají. Pokud máš takové bolesti a krvácení, tak to není normální!!! Buď zajdi znovu na pohotovost (nebo dá se v nemocnici na gyndu?), nejpozději v pondělí běž k jinému lékaři!! Mě to přijde, že máš pořádný zánět, nebo třeba samovolný potrat?
Rozhodně jen tak nevyčkávej!! ![]()
To zni priserne
nenechala bych se a obesla treba i vic nemocnic ( nevim odkud jsi) a minimalne chtela znat nazor jinych doktoru. Prece jen jde o tvoje zdravi.
…z netu:
Příznaky a projevy chlamydiové infekce
Zákeřnost chlamydií spočívá v tom, že u 75% žen a 50% mužů se typické příznaky vůbec neprojeví. O to horší komplikace později může infekce způsobit. Inkubační doba je uváděna asi 1– 3 týdny.
U žen se mohou objevit nepříjemné pocity v pochvě jako svědění a bolest, často se zhoršující pohlavním stykem. Dále pálení při močení (může to však být „jen“ močová infekce) a bolesti břicha nebo podbřišku. Někdy ženy mohou krvácet mezi periodami či po pohlavním styku.
Prvním vodítkem může být také citlivý vřídek na genitálu. V některých případech zduří mízní uzliny v tříslech spojené s horečkou a zimnicí.
U mužů se mohou objevovat neobvyklé pocity okolo močové trubice jako bolest a svědění. Během močení mohou cítit pálení. Varlata bývají nateklé a bolestivé na omak. Občas se může objevit i bolestivost kloubů.
Při nechráněném análním styku může infekce vyvolat zánět konečníku nebo vzácně předstojné žlázy.
Šla bych znovu do nemocnice na gynekologickou pohotovost, tohle mi nepřipadá jako něco co se vyřeší vkládacíma globulema. Myslela bych spíš na nějaký zánět dělohy nebo vaječníků.
Moje gynekoložka takhle léčí řadu pacientek. že jim nic není. Zapomněla jsem dodat, že je to bývalá moje gyneložka. I moje kamarádka k ní kdysi chodila, pak začala trpěl trávě problémy na pomezí močových cest a dělohy, a nakonec z toho byl slušný gynekologický problém, který ale zjistil jiný doktor.
Kdyby to byla infekce močových cest, zjistilo by se z to z krve či moči - to by věděli. Proto zmiňuju ten gynekologický problém, který mohla
gynekoložka zanedbat. Šla bych na gyn ambulanci ve špitále.
Udelala ti ster aspon? Sla bych jeste jinam, klidne na tu gyn. pohotovost.
Holky moc prosím o radu, nšbo jestli má některá zkušenosti co by to mohlo být- děkuji

Před cca 3mi týdny mě začala trápit mykoza a velká bolest v podbřišku.
Dostala jsem čípky Clotrimazol, bolest podbřišku byla mírnější, ale přidala se bolest a pálení při močení. Po dobrání clotrimazolu, jsem začala mírně krvácet, to trvalo cca den, nikdy předtím se mi to nestalo.
Poté opět bolest celého spodku, tak jsem šla k dr., dr udělala ultrazvuk, vše prý ok a dala mi další čípky Macmiror.
Včera už byla bolest nesnesitelná, spíše v zádech, pálení při močení, lekla jsem se, že by to mohl být zánět ledvin, tak jsem se vydala na pohotovost. Teplota 37,8.Výsledky moče a krve negativní, takže mě odeslali opět na gynekologii.
Tam mi dr sdělila, že nic nového nevymyslí, mam dobrat čípky a odeslala mě domů.
Pořád tedy špiním, ms bych měla dostat příští týden. Podbřišek bolí pořád, bolest už vystřeluje kromě zad i do stehen, jsem zoufalá. Ještě se přidaly bolesti hlavy
vůbec se mi to nelíbí ani to špinění, to se mi nikdy nestalo.
Antikoncepci neberu a v prosinci jsem podstoupila konizaci, před 7mi týdny laparo slepého střeva, ale tam by mělo být vše ok.
napadlo mě, jestli by to nemohl být zánět dělohy, ale krevní testy by to asi odhalily?