Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nedávno jsme se přestěhovali do okolí Kladna a já sháním nějakého gynekologa. Můžete mi, prosím, někdo poradit a doporučit? Děkuji.
Pokud by ti nevadilo dojíždění(já osobně jezdím přes celou Prahu)Na Praze 6,Na dlouhém lánu(kousek od Evropské)je doktor Šimek.Bezva chlap a doktor.
[ Tento příspěvek byl upraven uživatelem: Jindra2 dne 01.06. 2003 15:29 ]
@Anonymní píše:
Jaký si myslíte, že maji sexuální život?
těším se na odpovědi
Nějak si to totiž neumím představit ![]()
Po osmihodinové službě v ambulanci odchází gynekolog z práce. Vyjde na ulici, rozhlédne se a blaženě si povzdechne: „Tváře…” ![]()
Nevim proč, ale většina gynekologů neprohlíží prsa. Možná proto, aby alespoň ty prsa neměli tak okoukané a mohlo je to vzrušit. Já kdybych celý den koukala a prohmatávala penisy, tak už mi to v posteli ani nic neřekne a nevzruší.
@dlouha píše:
Po osmihodinové službě v ambulanci odchází gynekolog z práce. Vyjde na ulici, rozhlédne se a blaženě si povzdechne: „Tváře…”
@dlouha píše:
Po osmihodinové službě v ambulanci odchází gynekolog z práce. Vyjde na ulici, rozhlédne se a blaženě si povzdechne: „Tváře…”
ty vlee
to me rozsekalo.
@Anonymní píše:
Jaký si myslíte, že maji sexuální život?
sexualni zivot asi tak milacku pockej nez na to skocime udelam ti prohlidku
a pak behem secu kua neco tam vidim podej mi zrcadlo ![]()
@aspagi píše:
sexualni zivot asi tak milacku pockej nez na to skocime udelam ti prohlidkua pak behem secu kua neco tam vidim podej mi zrcadlo
Udělám ti rovnou cytologii.. ![]()
Co já vím, tak můj doktor má 4 děti
Taky už jsem ale nad tím přemýšlela jak to asi má doma.
@Spokojení píše:
Co já vím, tak můj doktor má 4 dětiTaky už jsem ale nad tím přemýšlela jak to asi má doma.
Tak jako že to ty chlapi ještě baví, co.. ![]()
@reliska píše:
Udělám ti rovnou cytologii..
nebylo by lepsi sono pockej milacku muaim nahodit pristroj ![]()