Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne, riziko otehotneni pri naslednem brani atb je podle me nula. A chranila bych se jinak, dokud neprobehne menstruace, od dalsiho platicka bys mela byt normalne chranena.
@Bibi239 píše:
Ne, riziko otehotneni pri naslednem brani atb je podle me nula. A chranila bych se jinak, dokud neprobehne menstruace, od dalsiho platicka bys mela byt normalne chranena.
tak tak ![]()
@Bibi239 @Žirafa 69 : holky, díky moc, já mám atb jednou za uherský rok ( naštěstí ), takže moc zkušenosti s kombinaci ha a atb nemám. Znám teorii, ale praxe bývá jiná
( trošku mě máte to, že u ha je psané, že když zapomenes tabletku v prvním týdnů a 7 a méně dni před vynecháním byl pohlavní styk, tak je riziko otěhotnění, tak proto se ptam, ale ume to byl až druhy týden brání ha
)
Ahoj holky, mám otázku. Od středy beru ATB. Od začátku brání atb se samozřejmě chráníme i jinak ( kondomy, i když u této atbpsane není, že ovlivňuje HA, nechci riskovat ). Ale jak je to, když v sobotu byl sex a ve středu na to jsem začala brát atb ( tedy 5 dni po styku ), je nějaké riziko tehotenstvi? A ještě jedna otázka. Dnes dobiram atb a ha doberu v neděli, když začnou nové platicko ( za 11 dni ), je třeba se ještě chránit nebo už nemusíme? ( vím, že po dobrání atb je doporučováno se chránit ještě 7 dni jinak ). Děkuji.