Antikoncepce - Asumate

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.10.15 09:01

Antikoncepce Asumate

Zdravím :mavam:

byla mi předepsána antikoncepce Asumate, nějaká novinka na trhu. Chtěla bych se proto zeptat, zda máte některé z vás s touto antikoncepcí zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4123
18.11.15 19:19

Zdravím, obnovuji diskuzi. Máte někdo zkušenost s touto antikoncepcí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
18.11.15 21:47

Dcera…dostala ji jako první, a kromě měsíčního špinění jí docela sedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
3.2.16 21:43

Děvčata a užíváte tedy tuto antikoncepci? jak vám vyhovuje? berete i tech 7 placebo tablet? ja ted budu přecházet z minisistonu a dr. me rekla že ty placebo prasky mužu zahodit a vůbec je nebrat a normal najet na tydenní pauzu jak u ministonu tak ja jsem byla zvyklá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
24.3.16 09:05

Ahoj dámy

Ahoj dámy. Také jsem začala užívat Asumate. Po vybrání první krabičky mě začíná bolet v břiše, celková únava a podrážděnost. měl někdo z Vás podobné trápení??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
28.3.16 22:14

@cyklistkaa určitě taky ta ůnava,,podrážděnost a mam pořad výtoky :think: při minisistonu jsem je nemala,,,jediné plus že mam menses tatřka 3 dny a naprosto bez bolesti bricha atd..jj ataky pořádně se mi začly mastit vlasy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
28.3.16 23:52

@baruna1 Vidíte, mě se taky hrozně mastí vlasy. Asi změním antikoncepci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
29.3.16 06:49

@cyklistkaa určitě změnte když Vám nevyhovuje, já asumate beru teprve druhý měsíc,,tak uvidím,,pravda je že má fakt minimálně hormonů takže tolik nezatežuje tělo ale zase ty její negativní učinky,,taky nevim zda u ní zustanu,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
21.11.16 23:31

Prodam nenacatou krabicku antikoncepce Asumate, expirace 05/18, cena dohodou. Osobni predani v Plzni nebo se dohodneme na zaslani postou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
5.4.18 21:17

Ahoj, beru Asumate druhý měsíc a nejsem moc spokojená. Když tu tak čtu, docela mě děsí ty negativní účinky. Mám bolesti v prsou, občas i v podbřišku, cítím se dost unavená. Myslela jsem, že to dělají ty hormony, ale teď tu čtu, že je jich v této HA málo. Proč má tedy tolik negativních účinků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4517
5.6.18 09:19

Nazdárek dámy,

užívám první platíčko antikoncepce Asumate. Občas se objevilo drobné špinění. Teď jsem cca 3 prášky před pilulkami bez hormonů a začínám trochu krvácet.
Chtěla jsem se zeptat na vaší zkušenost s touto antikoncepcí a také jestli se vše v dalších cyklech srovnalo?
Nevím jestli pokračovat nebo zkusit jinou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
5.6.18 14:09

Ženy, když by byl zajem mám tu 2 platíčka asumate,, nevyužiji,, vysadila jsem jen mě tu leží v šuplíku,,,rada nechám zdarma jen za poštovné,,, exp je 04/2019

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
22.8.18 10:14

zkušenosti po 4 měsících

Před čtvrt rokem jsem si nechala předepsat Asumate a pak četla různé recenze a měla hrůzu z vedlejších účinků apod. Většinou se všude píší jen negativní zkušenosti, tak chci povzbudit svojí zkušeností. První měsíc se samozřejmě cyklus musel nějak naladit na „řízení od HA“. Nastavila jsem si upozornění do mobilu, abych pilulku brala vždy ve stejný čas a musím říct, že ani jsem nepřibrala, ani mi není zle, ani nemám mimo špinění. Jen si myslím, že opravdu dodržovat dobu braní prášku. Bonus je, že menstruace je o poznání slabší. Nevymizela, ale je tři dny a klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
22.8.18 11:27

baruna1Tak pokud se ti nikdo neozval, tak beru :-). andrea. prece@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
22.8.18 11:34

napsala jsem zprávičku,,, :mavam: