Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím ![]()
byla mi předepsána antikoncepce Asumate, nějaká novinka na trhu. Chtěla bych se proto zeptat, zda máte některé z vás s touto antikoncepcí zkušenosti.
Zdravím, obnovuji diskuzi. Máte někdo zkušenost s touto antikoncepcí?
Dcera…dostala ji jako první, a kromě měsíčního špinění jí docela sedla
Děvčata a užíváte tedy tuto antikoncepci? jak vám vyhovuje? berete i tech 7 placebo tablet? ja ted budu přecházet z minisistonu a dr. me rekla že ty placebo prasky mužu zahodit a vůbec je nebrat a normal najet na tydenní pauzu jak u ministonu tak ja jsem byla zvyklá? ![]()
Ahoj dámy. Také jsem začala užívat Asumate. Po vybrání první krabičky mě začíná bolet v břiše, celková únava a podrážděnost. měl někdo z Vás podobné trápení??
@cyklistkaa určitě taky ta ůnava,,podrážděnost a mam pořad výtoky
při minisistonu jsem je nemala,,,jediné plus že mam menses tatřka 3 dny a naprosto bez bolesti bricha atd..jj ataky pořádně se mi začly mastit vlasy ![]()
@baruna1 Vidíte, mě se taky hrozně mastí vlasy. Asi změním antikoncepci…
@cyklistkaa určitě změnte když Vám nevyhovuje, já asumate beru teprve druhý měsíc,,tak uvidím,,pravda je že má fakt minimálně hormonů takže tolik nezatežuje tělo ale zase ty její negativní učinky,,taky nevim zda u ní zustanu,
Prodam nenacatou krabicku antikoncepce Asumate, expirace 05/18, cena dohodou. Osobni predani v Plzni nebo se dohodneme na zaslani postou ![]()
Ahoj, beru Asumate druhý měsíc a nejsem moc spokojená. Když tu tak čtu, docela mě děsí ty negativní účinky. Mám bolesti v prsou, občas i v podbřišku, cítím se dost unavená. Myslela jsem, že to dělají ty hormony, ale teď tu čtu, že je jich v této HA málo. Proč má tedy tolik negativních účinků?
Nazdárek dámy,
užívám první platíčko antikoncepce Asumate. Občas se objevilo drobné špinění. Teď jsem cca 3 prášky před pilulkami bez hormonů a začínám trochu krvácet.
Chtěla jsem se zeptat na vaší zkušenost s touto antikoncepcí a také jestli se vše v dalších cyklech srovnalo?
Nevím jestli pokračovat nebo zkusit jinou ![]()
Ženy, když by byl zajem mám tu 2 platíčka asumate,, nevyužiji,, vysadila jsem jen mě tu leží v šuplíku,,,rada nechám zdarma jen za poštovné,,, exp je 04/2019
Před čtvrt rokem jsem si nechala předepsat Asumate a pak četla různé recenze a měla hrůzu z vedlejších účinků apod. Většinou se všude píší jen negativní zkušenosti, tak chci povzbudit svojí zkušeností. První měsíc se samozřejmě cyklus musel nějak naladit na „řízení od HA“. Nastavila jsem si upozornění do mobilu, abych pilulku brala vždy ve stejný čas a musím říct, že ani jsem nepřibrala, ani mi není zle, ani nemám mimo špinění. Jen si myslím, že opravdu dodržovat dobu braní prášku. Bonus je, že menstruace je o poznání slabší. Nevymizela, ale je tři dny a klid.
baruna1Tak pokud se ti nikdo neozval, tak beru
. andrea. prece@seznam.cz