Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@baruna1 Nejde mi poslat soukromou zprávu, možná je chyba na tomto webu. Prosím pošli mi kontakt na můj e-mail andrea.prece@seznam.cz. Díííky
Dobrý den již druhým měsícem užívám Asumate. První měsíc menstruace v pohodě. Teď jsem u konce pilulek placeba a menstruace se nedostavila. Může to znamenat těhotenství?
@Mirusakova40 píše:
Dobrý den již druhým měsícem užívám Asumate. První měsíc menstruace v pohodě. Teď jsem u konce pilulek placeba a menstruace se nedostavila. Může to znamenat těhotenství?
jé já taky beru první platíčko Asumate, ale asi ji změním je mi po ní dost špatně, a mám opačný problém co ty, celý měsíc jsem krvácela, každopádně, může to znamenat těhotenství, ale také nemusí, ono je celkem běžné že při braní HA se menstruace vůbec nedostaví kvůli tomu že nenarostla sliznice, někdo nemá třeba menstruaci vůbec, udělej si test, ale myslím si že těhotná nebudeš ![]()
Ahoj holky, jak je to ve zvyku, negativních recenzí najdete na netu spoustu, protože ten, kdo je spokojený, o tom nemá potřebu psát. Proto než jsem začala brát ASUMATE, trochu jsem se děsila, co mě čeká.
Brala jsem HA od svých 16 do 22 let, ani jsem si nevšimla, jak moc moje tělo antikoncepce ovlivňuje, dokud jsem jí na rok nevysadila… Bez HA žádné špatné stavy, chuť na sex někdy až otravná
No ale jsem pohodlná a tak jsem po roce opět nasadila tu stejnou a zase ty stejný nálady a minimální chuť na sex. Po konzultaci s gynekologem změna na ASUMATE (nyní beru již 7. měsíc) a musim říct, že jen kladné změny - chuť na sex stejná jako když jsem prášky nebrala (cca po 2 platíčkách), žádné výrazně depresivní stavy. Jediný, že předtím jsem měla asi hladší pleť. Takže holky, pokud nesedí a chcete hormony brát, nebojte se to změnit, na trhu jich je opravdu mnoho.