Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám na vás dotaz, mám depo provera od února, ze začátku dobrý, menstruace zmizela a žádné negativa jsem neměla, ale pak jsem i mezi injekcemi začla špinit, někdy 2dny další týden třeba 3 dny.Ted naposledy mi píchli injekci koncem srpna, měsíc v pohodě a ted už zase špiním 8 den
.Už mě to nebaví
.Chci se zeptat když bych ji chtěla vysadit, je jasné že musím počkat ty 3 měsíce. Mohu si potom nechat píchnout injekci na vyvolání menses a hned nasadit nějakou antikoncepci?
Mě bylo řečeno ze když se antikoncepce prekryje (nasadí se zhruba tak jak bys šla na injekci) tak si muzes dat cokoliv hned. Hormony by mely menstruaci srovnat:)
Ahoj, mě skončila na začátku srpna a další jsem si nenechala pichnout. Taky jsem špinila a chceme druhý mimčo. Menzes jsem dostala až dnes a to tak, že trošku špiním. Minulý pondělí mi na gyndě řekli, že mi vyvolávačku nemůžou píchnout, neboť mám tak nízkou sliznici, že by mi nezabrala. Začla jsem hned užívat inofonic a pít kontryhelový čaj, i když ten piju už 2 měsíce. Drpo provera prý děložní sliznici níčí, takže návrat cyklu trvá až půl roku.
Tak mi to řekli…
Mě by nevadilo kdybych menstruaci hned nedostala, ale vadí mi to věčné špinění
pár dní nic a pak zase špiním, pak zase nic a pak znovu, je to pořád dokola
.
@Stokova ale ta injekce na vyvolání ms Ti od toho nepomůže, depo provera působí ještě klidně půl roku
naposledy jsem ji dostala v říjnu minulého roku a problémy mám ještě teď
já tedy s jakoukoliv HA úplně skončila, možná je to Tim, ale dr mi nabídl klasickou HA s tim, že to může a nemusí pomoct (špinila jsem 3 m v kuse)..
@Stokova ja ted po proveře krvacim uz měsíc v kuse. Gynekolog mi řekl ze se s tím nic delat nedá ze to je u provery normalni. Kdybych to věděla, tak si ji vazne nedám..