Vysazení Depo provery

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
162
1.10.15 13:03

vysazení depo provery

Mám na vás dotaz, mám depo provera od února, ze začátku dobrý, menstruace zmizela a žádné negativa jsem neměla, ale pak jsem i mezi injekcemi začla špinit, někdy 2dny další týden třeba 3 dny.Ted naposledy mi píchli injekci koncem srpna, měsíc v pohodě a ted už zase špiním 8 den :(.Už mě to nebaví :(.Chci se zeptat když bych ji chtěla vysadit, je jasné že musím počkat ty 3 měsíce. Mohu si potom nechat píchnout injekci na vyvolání menses a hned nasadit nějakou antikoncepci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
122
1.10.15 13:08

Mě bylo řečeno ze když se antikoncepce prekryje (nasadí se zhruba tak jak bys šla na injekci) tak si muzes dat cokoliv hned. Hormony by mely menstruaci srovnat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
1.10.15 13:11

Ahoj, mě skončila na začátku srpna a další jsem si nenechala pichnout. Taky jsem špinila a chceme druhý mimčo. Menzes jsem dostala až dnes a to tak, že trošku špiním. Minulý pondělí mi na gyndě řekli, že mi vyvolávačku nemůžou píchnout, neboť mám tak nízkou sliznici, že by mi nezabrala. Začla jsem hned užívat inofonic a pít kontryhelový čaj, i když ten piju už 2 měsíce. Drpo provera prý děložní sliznici níčí, takže návrat cyklu trvá až půl roku. :think: Tak mi to řekli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
1.10.15 13:13

Mě by nevadilo kdybych menstruaci hned nedostala, ale vadí mi to věčné špinění :( pár dní nic a pak zase špiním, pak zase nic a pak znovu, je to pořád dokola :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.10.15 13:15

@Stokova ale ta injekce na vyvolání ms Ti od toho nepomůže, depo provera působí ještě klidně půl roku :think: naposledy jsem ji dostala v říjnu minulého roku a problémy mám ještě teď :zed: já tedy s jakoukoliv HA úplně skončila, možná je to Tim, ale dr mi nabídl klasickou HA s tim, že to může a nemusí pomoct (špinila jsem 3 m v kuse)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
1.10.15 13:16

@Stokova ja ted po proveře krvacim uz měsíc v kuse. Gynekolog mi řekl ze se s tím nic delat nedá ze to je u provery normalni. Kdybych to věděla, tak si ji vazne nedám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí