Špatně napsaná antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
382
30.9.15 19:34

Špatně napsaná antikoncepce

Ahoj holky, jdu s takovým blbým dotazem. Volala jsem na gyndu pro antikoncepci a nevím proč, ale místo Lunafemu jsem nahlásila ž beru Lindynette 20,kterou jsem brala x-let před tím…no sestra recept vypsala, já si prášky vyzvedla a až doma mě trklo že tyhle už neberu.No a co teď s nimi? Prášky za pětistovku mi doma leží jen tak. Nemáte s tím některá zkušenost jestli mi je třeba pojišťovna vezme zpět? Díky Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25112
30.9.15 19:36

Já jsem se u bývalé doktorky setkala s tím, že tam pacinetky nechávali prášky, když jim třeba nesedly a když jiná danou HA brala, nabídli ji to. Ale to by bylo na ochotě sestřičky, byla by to pro ni práce navíc. Vysvětli, co se stalo. No a nech si naspat tu správnou.
A jakou s tím má pojišťovna souvislost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
30.9.15 19:38

Myslim, kdyz do lekarny zajdete s novym receptem, ze vam ji vymeni.. Kdyz baleni bude neporusene.. Mate trebaparagon? Zalezi na ochote, treba ji vezmou i bez listku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.9.15 19:38

@Janis1984 možná Ti je vymění - u dr nebo v lékárně. Třeba se zeptat. Jednou se mi též povedlo a vyměnila mi je sestra u dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
30.9.15 19:41

No tak to u mého doktora asi nepůjde, tam jsou sestřičky opravdu neochotný…no já si pro recept byla v pátek a od pondělka měl doktor dovču, takže ty správný mi předepsal jeho záskok. Já s tou pojišťovnou nevím, manžel tvrdí že tam uvidí co doktor vykázal u mého jména a musí mi je vzít a proplatit když nejsou otevřený a neberu je-mě to teda přijde jako sci-fi, ale tak za zeptání tady nic nedám ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
30.9.15 19:49

Pojišťovna přeci s antikoncepcí nemá nic společného, hradíš vždy plnou cenu. Zkusila bych spíš vrátit v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
30.9.15 19:56
@Janis1984 píše:
No tak to u mého doktora asi nepůjde, tam jsou sestřičky opravdu neochotný…no já si pro recept byla v pátek a od pondělka měl doktor dovču, takže ty správný mi předepsal jeho záskok. Já s tou pojišťovnou nevím, manžel tvrdí že tam uvidí co doktor vykázal u mého jména a musí mi je vzít a proplatit když nejsou otevřený a neberu je-mě to teda přijde jako sci-fi, ale tak za zeptání tady nic nedám ne? :nevim:

Taky mě napadl ten doktor, u mého by to šlo… Tak bych zkusila ještě spíš tu lékárnu, když si tam kupuješ další, snad by ty první mohli vzít s vysvětlením zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
30.9.15 21:04

Ja mam za to, ze to lekarna vzit zpet nemuze - cokoli uz se vydalo, je potencialne treba otravene, ikdyz je baleni neporusene. Prodat to nekomu (taky se to samozrejme nesmi). Kouknout na slozeni, neni obsah hormonu behem cyklu v obou preparatech stejny nebo hodne podobny? Mozna by slo zamenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
30.9.15 21:17

@Pudloslava u dr Max bezne zpet berou. Mama mi koupila pro deti uplne neco jineho nez ja chtela a druhy den mi vymenili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
30.9.15 21:18

@kamiŠ aha, ja jen vim, ze my si brat leky od pacientu nemuzeme (brat a davat jinym, aby usetrili na doplatcich).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
30.9.15 21:26
@Pudloslava píše:
Ja mam za to, ze to lekarna vzit zpet nemuze - cokoli uz se vydalo, je potencialne treba otravene, ikdyz je baleni neporusene. Prodat to nekomu (taky se to samozrejme nesmi). Kouknout na slozeni, neni obsah hormonu behem cyklu v obou preparatech stejny nebo hodne podobny? Mozna by slo zamenit.

Chapu ze by to lekarna vzit zpet nemela, ale co vim tak pomalu na vsem je nepouzite lecivo vratit do lekarny nebo tak neco. A nejednalo se teda o antikoncepci, ale babicka si byla pro prasky na tlak a srdicko tusim a pani lekarnice ji dala jedno platicko navíc (nevim na co, jestli na tlak nebo srdce),pry je to neporuseny a nekdo ji to vratil, tak ji to dala. Tak nevim jak to s tim vracenim leku teda je. :think:

Jinak tady bych to zkusila v lekarne objasnit a,,vymenit" za spravne, samozrejme s receptem tech dobrych. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
30.9.15 21:41
@kacaaa píše:
Chapu ze by to lekarna vzit zpet nemela, ale co vim tak pomalu na vsem je nepouzite lecivo vratit do lekarny nebo tak neco. A nejednalo se teda o antikoncepci, ale babicka si byla pro prasky na tlak a srdicko tusim a pani lekarnice ji dala jedno platicko navíc (nevim na co, jestli na tlak nebo srdce),pry je to neporuseny a nekdo ji to vratil, tak ji to dala. Tak nevim jak to s tim vracenim leku teda je. :think:Jinak tady bych to zkusila v lekarne objasnit a,,vymenit" za spravne, samozrejme s receptem tech dobrych. :palec:

no vzit zpet zbytky, to je jina - to jde do likvidace a penize se nevraci.
ale ja fakt nevim, jak to lekarny maji, jen odhaduji. ja osobne bych asi byla nenadsena, kdyby mi dali pilule, jejichz obal uz osahaval jinej marod.
muze se to i lisit u volne prodejnych a vazanych leku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí