HA a vedlejší účinky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.5.11 20:12

Ha a vedlejsi učinky

Dobrý den, zacala jsem brat prvni antikoncepci a neustale me doprovazi menstruace nekterý den neni druhy zase ano mate s tim nekdo zkusenost? dale me bolí prsa a mam je nafouklejsi jako vzdy pred menstruaci, coz by melo souviset taky s tim ze se telo porad nesporadalo s prisunem hormonu je jeste asi brzy antikoncepci beru pul mesice. Ovsem mohu si už ted být jista ze me plne chrání kdyz ji beru presne podle navodu? I pres to ze mívám pohlavní styk a partner neejakuluje do me, beru Ha, obcas trpim nevolnosti tak antikoncepci moc neduveruji. Porad jsem na pochybách. Myslíte ze mate nekdo podobne zkusenosti nebo pochyby?

Moc dekuju za informace a zkusenosti:) Je to pro me dulezite a jak sami víte každý jednou s antikoncepci zacinal:)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13.5.11 20:41

Ahoj,
vypadá to že ti tato antikoncepce nevyhovuje, zkus jinou :wink: Mě sedla až 4. Už jsem to chtěla vzdát a být bez prášku a pak se každý měsic nervovat.. ale naštesti na čtvrtý pokus mi jedna sedla. Nekrvácím ani nešpiním mimo cyklus, prsa nebolí.. :palec: Ted jsem jeste dočetla že ji beres teprve pul měsíce.. nu tak vetsinou na jeden druh dávají doktori 3 měsíce..pokud budou potíže trvat,tak změna..ale záleží na tobe, zkus o tom promluvit s Dr. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
14.5.11 09:39

Říká se, že by sis měla na antikoncepci zvyknout za 3 měsíce. Ještě bych chvíli počkala a když to špinění ani druhý měsíc nepřejde, zkus se zeptat doktora, zda by ji nebylo vhodné vyměnit. Antikoncepce ti jinak účinkuje, i přes vedlejší účinky, neměla bych z toho strach. :kytka:
Při první HA jsem problémy neměla, ale po několika letech mě třeba bolela občas prsa, nesměla jsem se jich vůbec dotknout, doktor mi předepsal kapky proti bolesti a samo to odešlo. Někdy je to jenom nárazové, a potom ty účinky odejdou, HA jsem kvůli tomu neměnila. Jinak taky občas mám nafouklé břicho a prsa se mi zvětšují - je to prý při HA běžné, zase to po pár dnech odejde. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí