Leidenská mutace a antikoncepce?!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
128
13.5.11 16:41

Leidenská mutace a antikoncepce?!

Ahoj holky,
zdravím všechny,ale hlavně ty s Leidenskou mutací..Potřebuji poradit ohledně antikoncepce.Jelikož je hormonální zakázaná,tak se chci zeptat jakou formou jste to řešily? Do teď jsme používali kondom,ale poslední dobou mi to nějak začalo vadit :-(
Tak pátrám,co jiného by se dalo?!? Máte nějaké tipy či zkušenosti?!?
K doktorce jdu až za měsíc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68920
13.5.11 16:44

A co spermicidní krém Pharmatex? Ten je nehormonální, volně prodejný a spolehlivost má vyšší než kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
13.5.11 16:45

Tak mě doktor řekl,že jedině Dana,anebo nic… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
13.5.11 16:47

mně gynekolog řekl, že některé druhy HA bych mohla brát i s leidenem - už si přesně nepamatuju, které druhy to byly, protože HA už brát nechci (aspoň zatím) :nevim: myslím, že mluvil i o Mireně, že bych ji mohla mít… zatímco na hematologii mi samozřejmě řekli, že už nikdy žádné hormony :think:

takže buďto kondomy, pharmatex nebo nehormonální tělísko… nic jiného mě nenapadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
13.5.11 16:48

a nebo symptotermální metoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
13.5.11 17:06

Ahojky, já mám taky Leidena a taky zákaz HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
14.5.11 10:53

Holky,díky moc za odpovědi :kytka:
Docela mě zaujal ten Pharmatex,tak to vyzkouším a uvidím 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miskab
13.3.12 20:02

HA

Ahojky, já mám také leidena heterozygot a beru HA Azalie. Má jen jeden hormon a je šetrnější než antikoncepce se dvěma hormony.

• Citovat
  • Upravit
2
2.8.17 23:32

Zkušenosti?

Ahoj, brala jsem nějakých 7 let HA, poté u mě udělali testy a zjistili leidena, od té doby zákaz HA pilulek, přešla jsem na injekci Sayanu a tu měla dva roky, během kterých jsem neměla měsíčky. Letos v červnu jsem vysadila, měsíčky stále nikde, jaké máte zkušenosti s těmato injekcema? Je to pro organismus dlouhodobě fajn?
Přítele stálého nemám, ale občas se potřebuji chránit a jen na kondom se mi fakt spolíhat nechce. Gynekolog mi nabídl tělísko, ale prý pod narkozou a že je to bolestivé. Tak nevím, vrátit se zpátky k injekci nebo?
Máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
2.8.17 23:38

Zkusenost nemam, ale co rikaly zname i muj gyndar, tak pak strasne dlouho (az rok) trva obnoveni plodnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí