HA Drovelis

Anonymní
3.3.23 16:23

HA Drovelis

Ahojky,

mate prosim nejake nove poznatky a postrehy ohledne HA Drovelis? :)
Dekuji!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Knedlina
6.4.23 17:13

Brala jsem dva měsíce a stačilo. Bolesti močových cest, neustále výtoky, výkyvy nálad a depky, naprostá nechuť k sexu a tak končím s užíváním… Kdyby byl zájem, tak ještě jedno plato mám. Poskytnu klidně dál.

• Citovat
  • Upravit
10.4.23 12:39

Ahoj,
určitě už máte nějaké zkušenosti s touto HA.
Beru první plato (HA po 14 letech). Začala jsem ji užívat s prvními příznaky menstruace. Již po první tabletce se mi menstruace nerozjela. Nyní ji beru asi 6 dní a stále nic. První dva dny jen slabší špinění.
Je tento stav normální?
děkuji za Vaše postřehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SBN
1
17.4.23 16:11

Drovelis

Ahoj holky, já brala tuto antikoncepci půl roku. První platíčko jsem nasadila s prvním dnem menstruace a měla jsem to dost rozházený, 2 dny krvácení, pak den jen špinění, pak zas krvácení a trvalo to snad 14 dní - moje gynekoložka mi řekla, že tento průběh je v pořádku a u dalšího platíčka se už vše srovná. Na začátku jsem s ní byla moc spokojená, pleť se mi nezhoršila, nepřibrala jsem ani gram navíc a dokonce se mi zvětšila prsa, ale po 4.-5. měsíci užívání jsem začala mít dost nesnesitelné bolesti prsou, mám pocit že zadržuji vodu - přibrala jsem asi 2kg, ale hlavně jsem začala mít každý měsíc Candidu (kvasinkové výtoky). V poslední řadě tato antikoncepce hodně ovlivňuje nálady - vztek, smutek, vztek :D no hrůza :roll: takže vysazuji a zároveň kdyby měl někdo zájem, kdo tuto antikoncepci užívá, tak mám nerozbalené balení (3×28 tbl) za lepší cenu. Hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
17.4.23 19:40

@Lucinecka.cz Ahoj, beru sice jinou HA, ale pri nasazeni jsem to mela stejne, ms se skoro zastavila a byla velice slaba, dalsi cykly uz byly v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.7.23 23:29

Prodám

Ahojky,
Mám tu navíc 2 platíčka drovelis, kdyby měl někdo zájem tak mě kontaktujte na tel: ****🤗

Edit adminem - smazání osobních údajů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.7.23 22:19

Ahoj ještě někdo nějaké zkušenosti? :lol:
Dr mi ji napsal kvůli silné menstruaci a bolesti. Tak váhám zda ji nasadit. HA jsem brala naposledy před 8 lety a měla jsem mercilon a byla jsem s nim spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.7.24 22:10

drovelis - špinení

Ahoj, beru antikoncepci drovelis 8 dnem.
Menstruace byla normalni a trvala kolem 4 dnů, ale doteď špiním, tak jsem se chtěla zeptat jestli to měl taky někdo tak a jestli se to ustálilo.
Mám strach, že mi nesedla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.24 22:14

Já teda antikoncepci neberu, čistě z vlastního rozhodnutí. Sestřenice i sestra braly dlouhodobě a měly z toho potom velké problémy, tak k tomu netíhnu. Každopádně kamarádky berou a prý takové problémy měly a bylo jim i zle, takže měnily různé značky. Nakonec každé něco sedlo a jsou spokojené.

• Citovat
  • Upravit
9
24.7.24 07:59

Za mě ne

Jsem uživatelka Drovelis přes rok a s užíváním mám v plánu skončit. První 3 měsíce užívání katastrofa, pan doktor mě ujišťoval, že mám ještě vydržet, že se vše srovná. Srovnalo díky bohu, ale když si zapomenu vzít prášek a vezmu si ho místo večer v 21hod až ráno v 6hod, tak do menstruace silně špiním, mám výkyvy nálad, což je prostě problém, už se mi to takto stalo 3×. Poslední 3 měsíce se mi začala objevovat menstruační bolest, kterou s antikoncepcí normálně nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.12.24 23:17

Nabízím drovelis

Ahoj, mám 3 plátíčka Drovelis, expirace 05/2027. Klidně nabídněte cenu do zprávy, kdo má zájem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí