HA nízkohormonální

59
6.4.12 16:32

HA nizkohormonální

Ahoj holky, chci se zeptat jestli mi můžete některá doporučit nějakou nískohormonální antikoncepce. Ptám se jen s informačních důvodů, určitě budu brát v úvahu co mi doporučí můj gynekolog. Ale chtěla bych mít trošičku přehled. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1848
6.4.12 17:20

Já jsem brala přes 2 roky Lindynette a byla jsem s ní spokojená. Měla jsem i lepší pleť :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
6.4.12 17:24

Vím že na každého může působit jinak, ale přibrala jsi po ní. A co chuť na sex?Proč jsi jí přestala brát?Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
6.4.12 17:25

Nepřibrala a chuť na sex byla pořád stejná - velká :P A brát jsem ji přestala, protože chceme miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
6.4.12 17:30

jůůů :) ,tak ať jse brzo zadaří :kytka: a díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
6.4.12 17:32

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.4.12 23:02

Já jsem začla brát v 16 letech Logest, prý má opravdu málo hormonů, aspoň to říkal můj gynekolog, nepřibrala jsem ale hodně se mi zvětšili prsa, za pár let mi bylo pořád blbě, vždycky když jsem si vzala antikoncepci tak jsem pociťovala křeče v břiše tak jsem šla na gyndu a doktor mi řekl, že je to právě těma nízkýma hormonama a tím, že stejnou antinu beru už asi 6 let, nasadil mi jinou Minervu, 2 roky byly v poho a pak mi začlo být opět blbě. To už jsem se naštvala a antikoncepci jsem vysadila uplně…nemůžu ani popsat ten pocit jak mi bylo dobře, žádně křeče v břiše a navíc chuť na sex se zvýšila snad o 100%, nikdy jsem neměla sex bez braní prášků takže jsem na to fakt koukala…Kamarádka dostala od gyndaře, jiného než já taky Logest a neustále špinila, asi půl roku v kuse a někdy jí bylo blbě stejně jako mě…Navíc oboje antikoncepce, jak Logest tak Minervu vyrábí stejný výrobce rozdíl je jen v obsahu hormonů takže složení bude asi podobné a myslím, že nic moc…s přítelem jsme se rozhodli pro mimi tak ted čekáme mimi, ale nevím k čemu se vrátím za pár měsíců, každopádně tyhle sračky už nééé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
7.4.12 11:40

Yadine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
7.4.12 11:59

Žádné vedlejší učinky?Hmotnost, bolest hlavy, pokles libida???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí