Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
muže to být antikonncepcí,pokud máš hormonální.Ale radši bych si zašla k doktorovi ,jistota je jistota.Stejně tak si příznaky mužeš lehce vsugerovat. ![]()
@Anonymní píše:
Dostala jsem MS, 1.den jsem vzala první prášek antikoncepce Yadine, ms mi po dvou dnech skončila, pak jsem ještě tak den špinila, od začátku mě dost bolí prsa na dotek, je mi pořád divně od žaludku a a pobolívá mě podbřišek. Je to tím, že si musím na antiko zvyknout?
Před MS jsem si dělala test a byl negativní. Stejně si připadám jako těhotná
Mohla bych být těhotná? Když si udělám test, neovlivní jeho výsledek antikoncepce? Myslím spíš v případě, že bych byla těhotná a kvůli antiko by byl test falešně negativní? Jde to?
Zatím anonymně, kdo ví, jak dopadnu
tak ja to mam podobne…
az na to, ze jsem predminuly mesic vzala blbe HA(Mercilon) a tim se mi asi rozhodili hormony. na gynde negativni nalez(pripadne tehotenstvi) a na UZ bricha kam me poslala obvodacka taky vse v norme. asi jsem si jen rozhodila hormony, ale meli jsme s pritelem po tom kiksu HA 1 x(jinak) nechraneny sex…
a tak me napada, ze bych mohla byt i tehotna…
HA beru dal… a tehotenske testy (cca 4ks) negativni.
ted me jeste docela dost zacali bolet kycle (horni cast stehen)…
nevim,jestli to je tim, ze si moc nehlidam vahu, hormony nebo tehotenstvi…
prosim o rady a nazory.
diiik
![]()
To bude jen PMS, je naprosto totožná s těhu příznaky, někdy se to obejde bez toho, někdy s tím. Já PMS neměla do tý doby než jsem vysadila HA před snažením.
@Pettulle píše:
To bude jen PMS, je naprosto totožná s těhu příznaky, někdy se to obejde bez toho, někdy s tím. Já PMS neměla do tý doby než jsem vysadila HA před snažením.
PREDMENSTRUACNI SYNDROM?? PISU TO DOBRE?!
JINAK DIK ![]()
@BMRL píše:
PREDMENSTRUACNI SYNDROM?? PISU TO DOBRE?!
JINAK DIK
ano
Ahoj holky,mesic neberu antikoncepci a obavam se ze mi test naznacuje ze jsem tehotna,mam 2deti a nevim zda si nechat treti:-(nejmlatsi je rok.muzete mi nekdo napsat,juknete na foto,byla jsem u lekare ale ten nic nevidi,rikal ze muze byt jeste brzo aby videl tehu
myslite?ted jsem si ze zvedavosti udelala jeste ranni test a ukazal taky viditelnyho ducha…po jake dobe si mam udelat dalsi test?
vcera jsem mela dostat mesicky a nic:-(byla jsem v tydnu u lekare a rikal ze tehu nevidi,ze je mozne ze jsem kratce,mam bolesti jako pred menstruaci,uz tyden,bolest v podbrisku,napeti v prsou
to je ještě brzo, aby něco viděl, nejdřív za 14dní, ale tohle není jen duch, který se sotva vidí, vypadá to, že jsi opravdu těhu. Jestli chceš ještě zkusit test, tak až tak za dva dny a to už podle mě bude hodně vidět ta čárka.
No tak ja si dnes v lekarne koupim dalsi test a udelam si ho v nedeli rano,treba uz to bude viditelny,holky ja se bojim:-(mam 11mesicni holcicku a 5ti letou holcicku,pritel mimco chce
ja taky ale strach ze toho name bude moc ![]()
Dostala jsem MS, 1.den jsem vzala první prášek antikoncepce Yadine, ms mi po dvou dnech skončila, pak jsem ještě tak den špinila, od začátku mě dost bolí prsa na dotek, je mi pořád divně od žaludku a a pobolívá mě podbřišek. Je to tím, že si musím na antiko zvyknout?

Před MS jsem si dělala test a byl negativní. Stejně si připadám jako těhotná
Mohla bych být těhotná? Když si udělám test, neovlivní jeho výsledek antikoncepce? Myslím spíš v případě, že bych byla těhotná a kvůli antiko by byl test falešně negativní? Jde to?
Zatím anonymně, kdo ví, jak dopadnu