Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, prášky omisson užívám už rok a půl a jsem s nimi nad míru spokojená. Od doby, co prášky užívám mi zmizelo všechno akné a navíc jsem také měla nesnesitelné bolesti při menstruaci a to už je všechno pryč. ![]()
Ahoj, beru týden svojí první antikoncepci Omisson, nasadila jsem ji normálně první den cyklu, teď už cyklus pomalu končí, Omisson mi byla doporučena i kvůli akné, na které trpím od dospívání a i teď ve 23 letech je to naopak pořád horší, nikdy na něj nic nezabralo a teď když mám týden tu Omisson antikoncepci, tak to mám ještě horší, docela dost hrozný, až mě to vyděsilo, jinak asi nepociťuji žádný nežádoucí účinky, všechno je tak nějak stejný zatím, mám pokračovat? Zlepší se to? A kdyby mi tahle neseděla, ukázali by se další nežádoucí účinky už teď, nebo třeba až do měsíce? A nebo když se nic kromě pleti neprojevilo znamená, že mi sedí? Díky ![]()
Zdravím, nemá někdo zkušenosti s HA Omisson? Nikdy jsem nebrala prášky. Po porodu mám hrozně bolestivou MS, rozházené hormony, pleť mám jako puberťák.. a to jsem 2 roky po porodu. Můj gynekolog mi doporučil tuto antikoncepci, že nemá tolik hormonů ale mohla by mi pomoci s těmito problémy. Na internetu jsem nenašla nic, žádné zkušenosti s touto antikoncepcí.