Nejšetrnější antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
209
13.10.20 15:16

Nejšetrnější antikoncepce

Ahoj holky, potřebuju fakt radu. Od nějakých svých 15 let, beru hormonální tabletkou antikoncepci, ta mi nevyhovovala z důvodu, že jsem na to zapomínala ale také mi to přispívalo k zánětu močových cest a nedělalo mi to celkově dobře, tak jsem přestoupila na náplastě Evra, i když princip je vlastně dost podobný. Momentálně už asi rok řeším různé urologické problémy a tak jsem jednou provždy zasáhla a chci už to nějak vyřešit, vše co by mohlo způsobovat nebo přispívat k zánětům a urologický problému, jsem vyměnila a teď mi ještě zbývá antikoncepce, takže bych potřebovala nějakou co nejvíce šetrnou, uvažovala jsem že bych nebrala žádnou :think: protože přítel je opravdu hodně, hodně šikovný jestli chápete :D takže teď jsem to bez ní vydržela úplně v pohodě pár měsíců, ale na přítelovu šikovnost se spolehnout nemohu, to je mi jasné, dál takhle riskovat nechci, jsem ještě celkem mladá na miminko - spíše nepřipravená - není vhodná doba, takže nějakou alternativu antikoncepční metody prostě BOHUŽEL potřebuji, ale nevím, co z toho je nejvíce šetrná antikoncepce, tak mi prosím poraďte, ti co mají zkušenosti, děkuji a hezký den! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79763
13.10.20 15:17

Aspirin a teplé mléko. Aspirin mezi kolena a pevně držet a teplé mléko místo sexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79763
13.10.20 15:19

A jinak - poradit se s gynekologem. On zná tebe, i tvůj zdravotní stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
13.10.20 15:27

Co kondomy? Nic setrnejsiho asi nesezenes a spolehlive jsou, kdyz je pouzivas spravne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
13.10.20 15:35

To jsem taky řešila. Jsem po porodu císařem, takže jsem hledala. Tabletky mi nevyhovují, sexuální apetit je vždy v háji. Kondomy moc nemusím zase já a tělísko nemohu zatím. Bohužel nic moc jiného není 😂 vždy hormony můžou dělat neplechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
13.10.20 15:36

Takže bych dodala, že jsem stejně zatím na tabletkach, protože si nemohu dovolit otěhotnět, určitě neriskuji přerušovanou souloží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
13.10.20 15:45

Buď nehormonální tělísko - což teda nevím jaký má vliv na záněty - to by sis musela prostudovat. Pak nejlépe kombinovat několik metod zároveň. Tím se riziko snižuje.
Můžeš zkusit zkombinovat kondom nebo pesar + pharmatex (spermicid) + počítání plodných a neplodných dnů + přerušování
Víc mě nenapadá, pak je už vše hormonální. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
13.10.20 16:06

Nehormonální tělísko. Doporučuji ze zkušeností se zlatem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
13.10.20 16:15

Kondom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5209
13.10.20 17:57

Uz leta letouci pouzivame kondomy. Nic setrnejsiho a zaroven ucinnejsiho neznam. Teda krome jiz zminovaneho aspirinu a tepleho mleka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
13.10.20 18:31

Uvažuj vážně o zavedení nehormonálního nitroděložního tělíska. Spolehlivě Tě bude chránit několik roků, zbaví Tě strachu, že se přítel neovládne, a dovolí Ti, aby sis požitek ze sexu naplno užívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
14.10.20 14:19
@nickanonym píše:
Ahoj holky, potřebuju fakt radu. Od nějakých svých 15 let, beru hormonální tabletkou antikoncepci, ta mi nevyhovovala z důvodu, že jsem na to zapomínala ale také mi to přispívalo k zánětu močových cest a nedělalo mi to celkově dobře, tak jsem přestoupila na náplastě Evra, i když princip je vlastně dost podobný. Momentálně už asi rok řeším různé urologické problémy a tak jsem jednou provždy zasáhla a chci už to nějak vyřešit, vše co by mohlo způsobovat nebo přispívat k zánětům a urologický problému, jsem vyměnila a teď mi ještě zbývá antikoncepce, takže bych potřebovala nějakou co nejvíce šetrnou, uvažovala jsem že bych nebrala žádnou :think: protože přítel je opravdu hodně, hodně šikovný jestli chápete :D takže teď jsem to bez ní vydržela úplně v pohodě pár měsíců, ale na přítelovu šikovnost se spolehnout nemohu, to je mi jasné, dál takhle riskovat nechci, jsem ještě celkem mladá na miminko - spíše nepřipravená - není vhodná doba, takže nějakou alternativu antikoncepční metody prostě BOHUŽEL potřebuji, ale nevím, co z toho je nejvíce šetrná antikoncepce, tak mi prosím poraďte, ti co mají zkušenosti, děkuji a hezký den! :kytka:

Za mě jedině Feminegi - měla jsem asi 4 různé a u téhle ani nevím, že ji beru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
14.10.20 16:19
@Kriss Tina píše:
Co kondomy? Nic setrnejsiho asi nesezenes a spolehlive jsou, kdyz je pouzivas spravne :nevim:

Mam alegicke reakce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
14.10.20 17:20
@IvaX píše:
Buď nehormonální tělísko - což teda nevím jaký má vliv na záněty - to by sis musela prostudovat. Pak nejlépe kombinovat několik metod zároveň. Tím se riziko snižuje.
Můžeš zkusit zkombinovat kondom nebo pesar + pharmatex (spermicid) + počítání plodných a neplodných dnů + přerušování
Víc mě nenapadá, pak je už vše hormonální. :think:

Dobry napad, ale, cetla jsem ze NEHORMONALNI telisko zas nechrani pred nadory a cistamy, coz me desi.. ja fakt nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
14.10.20 21:18

Antikoncepce je určená pro ochranu před otěhotněním. Proto Tě před nádory a cystami nemůže chránit nejen nitroděložní tělísko jakéhokoli typu, ale ani kondomy, přerušovaná soulož, pharmatex i jiné prostředky. Vážně tedy uvažuj o tělísku, které Tě může spolehlivě chránit několik roků, aniž by vyžadovalo každodenní pozornost jako pilulky a dovolí Ti plnohodnotný sex bez strachu, že se přítel neovládne a pustí to do Tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí