Jaká je vhodná antikoncepce?

Anonymní
13.10.20 07:58

Jaká je vhodná antikoncepce???

Ahoj holky, poraďte, jaké máte zkušenosti s atb?
Chtěla bych jí začít brát (je mi 37 let), potřebovala bych aby byla dobrá na pleť a abych po ní nepřibrala a abych nepřestala mít chuť na sex. Prosím poraďte a doporučte.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6650
13.10.20 08:01

Abstinence nebo sterilizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
13.10.20 08:07

:lol: každýmu sedne něco jineho…

• Citovat
  • Upravit
21529
13.10.20 08:29

Tohle je strašně individuální, protože se jedná o hormony. Domluv se spíše se svým lékařem, co by ti doporučil. Zvážila bych i variantu hormonálního tělíska. K němu tu je diskusí tuna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
13.10.20 08:40

@nozu A z toho půlka o tom, že jsou nechtěně těhotné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
13.10.20 08:43

Na pleť se záměr na stravu. A jako antikoncepce je nejlepší sterilizace nebo abstinence.
O obstinenci moc nevím, ale os sterilizaci můžu napsat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
13.10.20 09:16

Ohledně hormonální antikoncepce je dobré se poradit s lékařem, ideálně si předem na hematologii udělat testy na trombofilní mutace. Nehormonální tělísko je ok, ale ze svého okolí vím o jedné ženě, která přes něj 2× otěhotněla (podruhé donosila i s tělískem zdravého chlapečka). Dobrá varianta je tělísko s hormony, působit by mělo zejména lokálně. Každopádně, nejvíce nechtěně těhotných to má z přerušované soulože, ne z tělísek. Známej měl za půl roku každodenní praxe na gynekologii jen jeden případ otěhotnění přes braní HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
13.10.20 09:32

Nehormonální tělísko. Do hormonálního bych nešla, nepůsobí jen lokálně, to není pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
13.10.20 10:21

@Danuska89 Já mám špatnou reakci na HA (depresivní stavy) a nebylo mi mojí gynekoložkou doporučeno. A kromě toho prý má dost případů nechtěného těhotenství (ona nemá jen vlastní práci, ještě slouží na gyn. ambulanci v nemocnici) i při hormonálním tělísku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21529
13.10.20 16:44
@Heivka píše:
@nozu A z toho půlka o tom, že jsou nechtěně těhotné :mrgreen:

Ano, ale to mají nehormonální tělísko. S hormonálním se toto nestává. Ta pravděpodobnost se limitně blíží nule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
14.10.20 12:09
@Anonymní píše:
Ahoj holky, poraďte, jaké máte zkušenosti s atb?
Chtěla bych jí začít brát (je mi 37 let), potřebovala bych aby byla dobrá na pleť a abych po ní nepřibrala a abych nepřestala mít chuť na sex. Prosím poraďte a doporučte.
Děkuji

Všechny tyto problemy mi vyřešila Feminegi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí