Hormonální Antikoncepce Yaz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
4.10.15 11:37

Ahoj já zašla na gyndu s tím že mi moje stávající HA dělá po pár letech problémy, on se mě zeptal na pár věcí a jestli mám vybranou nějakou konkrétní HA kterou bych chtěla brát a víc to neřešil, není to vůbec problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.20 21:54

Vynechání menstruace

Dobrý večer.
Když potřebuji tento měsíc odložit menstruaci, tak bílé placebo pilulky nepoužiji a rovnou najedu na nové platíčko? Nikde v příbalovém letáku jsem tuto informaci neobjevila, tak moc ocením radu. Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.22 11:59

Mohla bych se zeptat, když jsem měla 7 denní pauzu a podroužila jsem si jí o 5 dní, protože jsem na pilulky zapomínala a hned potom jsem měla pohlavní styk a vyvrcholil se do mě a pilulku jsem si po těch 12 dnech vzala, ale až po tom pohlavním styku.. asi po 5 hodinách, vzala jsem si rovnou dvě, protože jsem byla ve stresu.. tak je hodně velká pravděpodobnost, že bych mohla být plodná nebo, že za těch 5 hodin jsem už mohla otěhotnet? děkuji předem za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
10.8.22 17:09

Dobry den, tak ja menila sylviene za yaz. Ted beru tyden yaz, vim, ze se to nekomu bude zdát málo ale po sylviene jsem žádné takove potíže Neměla, pocity plynatosti a nadmuti bricha, přijde mi, ze jsem pribrala… Necitim se komfortně a asi zesilim… Jenze ted otázka, vrátím se vzhledem ke složení opět k sylviene která ma drosp. 0,30mg ethyr.0,30 misto yaz která ma d. 0,30 a e. 0,20mg…udela mi to neco, kdyz zitra vezmu pilulku misto yaz tak sylviene? Yaz mi byla doporučena jako šetrnější verze od gynekolozky. Moc děkuji za rady a zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí