Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj já zašla na gyndu s tím že mi moje stávající HA dělá po pár letech problémy, on se mě zeptal na pár věcí a jestli mám vybranou nějakou konkrétní HA kterou bych chtěla brát a víc to neřešil, není to vůbec problém ![]()
Dobrý večer.
Když potřebuji tento měsíc odložit menstruaci, tak bílé placebo pilulky nepoužiji a rovnou najedu na nové platíčko? Nikde v příbalovém letáku jsem tuto informaci neobjevila, tak moc ocením radu. Děkuji ![]()
Mohla bych se zeptat, když jsem měla 7 denní pauzu a podroužila jsem si jí o 5 dní, protože jsem na pilulky zapomínala a hned potom jsem měla pohlavní styk a vyvrcholil se do mě a pilulku jsem si po těch 12 dnech vzala, ale až po tom pohlavním styku.. asi po 5 hodinách, vzala jsem si rovnou dvě, protože jsem byla ve stresu.. tak je hodně velká pravděpodobnost, že bych mohla být plodná nebo, že za těch 5 hodin jsem už mohla otěhotnet? děkuji předem za odpověd
Dobry den, tak ja menila sylviene za yaz. Ted beru tyden yaz, vim, ze se to nekomu bude zdát málo ale po sylviene jsem žádné takove potíže Neměla, pocity plynatosti a nadmuti bricha, přijde mi, ze jsem pribrala… Necitim se komfortně a asi zesilim… Jenze ted otázka, vrátím se vzhledem ke složení opět k sylviene která ma drosp. 0,30mg ethyr.0,30 misto yaz která ma d. 0,30 a e. 0,20mg…udela mi to neco, kdyz zitra vezmu pilulku misto yaz tak sylviene? Yaz mi byla doporučena jako šetrnější verze od gynekolozky. Moc děkuji za rady a zkušenosti