Háčkování - vzorník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1444
12.5.12 08:23

Háčkování - vzorník

Ahojky maminky-háčkařky… mám prosím dotaz, dá se nekde sehnat vzorník přízí??? konkrétne camilla? Limone a Catania… dekuji všem za rady… dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17042
12.5.12 08:30

Myslíš přímo vzorky přízí „hmatatelné“ nebo jen obrázky škály odstínů? To druhé běžně na netu, první možná někde k nahlédnutí v galanteriích a nebo přímo od distributora jedině :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
12.5.12 08:46

Já jsem si jejich vzorníky koupila na Mimibazaru. A je to rozdíl vidět barvu příze ve skutečnosti. Stály myslím od 35 Kč do 45 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
12.5.12 08:50

ano myslela jsem hmamatelné… na mmb??? dekuji :)  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
12.5.12 09:17

Od této paní mám vzorník Limone, ale teď už ho tam nemá,ale je dobrý v tom, že papír je zalaminovaný. http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
A Cataniu a Camilu jsem kupovala zase u tady. http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
12.5.12 09:22

dekuji :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
15.5.12 08:33

Ahoj holky háčkařky, taky háčkuju a potřebovala bych radu. Jsem na RD a chtěla bych si přivydělat háčkováním. Musím mít živnostenský list??? A pokud ano jak si ho zařídit?? Máte zkušenost? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
15.5.12 10:03

určite ne… teda podle toho jakým způsobem to budeš nabízet… nejjednodušší rada je jestli máš facebook… dej si fotky svých del do galerky a pod ty fotky napiš ceny … a dále napiš háčkování na přání… uháčkuj sousedce, ta te doporučí dál atd atd… kámošky, …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
15.5.12 10:06

@bberunda Děkuju právě tak jsem si to představovala, ale mám strach, abych pak nebyla dlužná za nějaké penále nebo pokuty na živnostenském úřadě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat