Háčkování - začátečník

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
163
11.1.17 09:44

@Šmušmu Chci háčkovat pro potěšení, relax, takže mi nevadí trošku dražší vlna. Děkuji za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
11.1.17 09:46

@Nowuka2 na internetu jsem pročítala různé návody na háčkování a k tomu vhodné příze, a často se opakovala příze značky Katka a Camille na čepičky. Tak by mě zajímal názor na tyto dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
11.1.17 09:46

@Any11 super děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
11.1.17 10:08
@Niccollett píše:
@Nowuka2 na internetu jsem pročítala různé návody na háčkování a k tomu vhodné příze, a často se opakovala příze značky Katka a Camille na čepičky. Tak by mě zajímal názor na tyto dvě.

Katku ani Camillu bych určitě nedoporučila na zimní věci. Tady jsem ti vyfotila pár přízí vedle sebe… Camilla je úplně vpravo, hořčičová… Ta fialová je Dolphin baby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68872
11.1.17 10:14

Katka a Camilla (ještě Catania je stejná) je 100% bavlna. Pro začátečníka ideál, je to levné, mají kopu barev, je to přírodní a snadno sehnatelné, dobře se z toho dělá i páře. Ale nebude to čepička na zimu, spíš tak jaro, podzim, je to celkem tenké, ale hezky v tom vyniknou i vzory.
Z Merina mám ráda to od Dropsu, je sice cenově dráž než to od Vlnapu, ale příjemnější a hezčí barvy a pořád to není žádná strašlivá cena. Merino hezky hřeje, dvojitě se z něj dá udělat pěkně teplá čepice, ale i jednoduše hřeje líp než ta bavlna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
11.1.17 10:15

Tady zleva Camilla, Kateřina plus, Merino (hnus od Vlnap), Alize… Ta jen pro srovnání, kdybys ji někde viděla, je hodně tenká, dělám z ní aktuálně letní šátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
11.1.17 10:22

Z té Kateřiny plus jsem nedávno dělala kamarádce jeden set, dvojitě, jednoduchý vzor z polodlouhých sloupků… i s nákrčníkem za večer hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
11.1.17 10:31
@Adélajda4 píše:
@Nowuka2 kde kupuješ bambule a za kolik?

Ty jo, to je otázka… Já vždycky nakoupím něco když mi padne do oka, tuhle jsem brala v galanterii přímo, cena asi 60-80 Kč… Mně se ty domácí moc nelíbí, já raději tyhlety kupovaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
11.1.17 10:36
@Adélajda4 píše:
@Nowuka2 děkuji,mrknu na ně u nás..ono záleží jak to uděláš. Zákaznice byli vždy spokojené :-)
Kolik si tedy bereš za čepičku? jestli nevadí že se ptám..

No i když to dělám přes bambulkovač tak to pro mě není to pravý ořechový, víc se mi líbí ty kožešinový no… Hele já to dělám pro radost pro známý a rodinu, takže za matroš… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
11.1.17 10:38

Holky děkuju moc za tipy :-) objednala jsem si pro začátek kateřinu plus, dolphin baby a lada luxus tak uvidíme jak se mi zadaří :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
11.1.17 10:46

Také bych ráda háčkovala, je dobré koupit nějakou knížku nebo stačí internet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
11.1.17 10:47
@loppy píše:
Také bych ráda háčkovala, je dobré koupit nějakou knížku nebo stačí internet?

Spíš podle Youtube, aspoň já osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
11.1.17 10:49
@Nowuka2 píše:
Z té Kateřiny plus jsem nedávno dělala kamarádce jeden set, dvojitě, jednoduchý vzor z polodlouhých sloupků… i s nákrčníkem za večer hotovo.

Krásné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
11.1.17 11:00

@Adélajda4 děkuji,mrknu na to. Ráda bych si našla nějaký takový koníček a tohle se mi zdá super.Jako malá jsem háčkovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
11.1.17 12:32

@loppy já jsem začala minulý týden. Na youtube jsem si našla základy háčkování, kde jsem se podle toho lehce naučila zakládání oka, pevná očka, sloupky a teď chci vyzkoušet čepičku. https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat