Háčkovaný šátek - návod
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
hackovany satek-navod
Ahoj holky, prosim vas poradte mi nekdo, kdo umite hackovat. Chci si uhackovat takovyhle satek, ale jsem uplny zacatecnik umim jen cepici a nikde jsem nenasla navod. Pokud nekdo vite jak na to, staci nejaky jednoduchy vzor prosim detailni popis trochu mi trva nez to pochopim cepici jsem se ucila cca mesic
Jinak obrazky jsou ztazene z netu, snad z toho nebudu mit tady prusvih? Diky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, našla jsem toto
http://www.youtube.com/watch?…
Moc se mi líbí některé věci co háčkuje tato paní. Můžeš prohledat všechny její videa jestli nemá něco dalšího.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.garnstudio.com/…/pattern.php?…
Tady je návod napsaný hezky, pochopila jsem to i já
. Jen jsem během háčkování přišla na to, že pokud chceš takovýto velký šátek, musíš zvolit dost tenkou přízi. Jinak je moc těžký, nejde nijak omotat ani zavázat. Ale vypadá moc dobře!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy tak ja to moc nechapu
ale vecer k tomu sednu a budu zkouset koupila jsem si na to elian nicki nebo tak nejak tak to asi bude dost tezky to bude chtit jinou prizi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alexxa, tam jde akorát o to, že začátek řady je tvořen okem z osmi řetízkových ok. To proto, že v příští řadě do něj uděláš dvě oka toho šátku. Do ostatních ok děláš zase jen po jednom oku, proto jsou tvořena jen čtyřmi řetízkovými oky. Já na to taky koukala jako blázen, ale ono to vypadá složitě bez háčku v ruce. Jakmile vezmeš háček a přízi, a to co čteš budeš hned háčkovat, tak je to v pohodě. Po dvou řadách už pojedeš popaměti ![]()
Já to zkoušela z příze na háček číslo 3, nevím přesně název. Ale byl to „vlněný“ háček a příze spíš na pletení nebo na čepičku. Na tohle bych fakt volila něco slabého, třeba jen „nitku“, co se používá na dečky filetovou technikou.
Te silnější šátek z obrázku vypadá taky dobře, ale to by se musel nosit jen takhle přes ramena, to se mi nelíbí. Já si ho ráda chumlám kolem krku, a na to je to příliš tlustý, těžký a neforemný…
Pak dej vědět, jak to jde!
![]()
Na trénink ale bude fajn i silnější příze, a až to dostaneš do ruky, už můžeš vzít tenkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy tak jsi mela pravdu s hackem v ruce je to jednoduche
uz mam nekolik rad, ale jen tak pro cvik pac ta prize co mam se na to prilis nehodi. A diky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit