Hádka s družičkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5473
11.8.14 22:35

Taky jsem netušila, že u nás frčí družičky (krom těch dětských). Představím si americký film, kde vždycky šaty pro družičky vybírá nevěsta, mají stejné, většinou nevkusné a přeplácané a aspoň jedna z družiček vypadá jako hroch :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
11.8.14 22:46

Podle tradice by se šaty družiček měly co nejvíc podobat šatům nevěsty, aby zmátly zlé duchy…to ale nic nemění na tom, že v dnešní době by měla podle mě rozhodovat o šatech družičky nevěsta. Její svatba a tečka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
11.8.14 22:54

Tak ono stejný střih a jiná barva by mi nevadila tolik, jako bílé princeznovské šaty- bílá by podle mého měla být skutečně výsada nevěsty… ale to nic nemění na tom, že by to měla být nevěsta, kdo si o své svatbě rozhoduje a pokud jí to vadí, měla by jí družička vyjít vstříc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26448
11.8.14 22:58

Za svědka už jsem byla, ale nikdo mi do šatů nemluvil… ani mě nenapadlo ptát se nevěsty, co si můžu oblíknout a jestli můj výběr schvaluje… ale zase mám dost rozumu, abych se nepokoušela vypadat lépe než ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
11.8.14 23:07

To je přesně jeden z důvodů, proč považuju svatby za trapné. Nejen, že nevěsta chce nutně být ta nej princezna, ještě se chce přiživit kolikrát banda exhibicionistek. Nejlíp si tam na závěr ožralí svatebčani pozahýbají se super kamarády od druhé větve a je vymalováno. Já ty akce nesnáším, uvolněný kudrny, obruče ze spodnice, fleky od rexony na korzetu a hlavně furt na někoho „ohledy“.
Prostě si vyber jinou svědkyni, je to tvoje svatba, nemusíš se na nikoho ohlížet a když se prostě neumí chovat, proč by ti měla být po boku, když ti na tom dni tak záleží? Nerespektuje tě, nejsi jí ničím povinna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
11.8.14 23:11
@Agnesita píše:
To je přesně jeden z důvodů, proč považuju svatby za trapné. Nejen, že nevěsta chce nutně být ta nej princezna, ještě se chce přiživit kolikrát banda exhibicionistek. Nejlíp si tam na závěr ožralí svatebčani pozahýbají se super kamarády od druhé větve a je vymalováno. Já ty akce nesnáším, uvolněný kudrny, obruče ze spodnice, fleky od rexony na korzetu a hlavně furt na někoho „ohledy“.
Prostě si vyber jinou svědkyni, je to tvoje svatba, nemusíš se na nikoho ohlížet a když se prostě neumí chovat, proč by ti měla být po boku, když ti na tom dni tak záleží? Nerespektuje tě, nejsi jí ničím povinna.
:palec: :potlesk: lepe tyto „morbidni“ zalezitosti popsat nejde :-)
„Banda exhibosek“ je nej :P - DIKY za sladkou tecku na zaver dne :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
11.8.14 23:15

@AniNevim Ooo, to se rádo stalo, nečekala jsem jedinou pozitivní reakci :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
11.8.14 23:21

@Agnesita Popsalas to vtipně, ale jako důvod zavržení svateb obecně mi to přijde nesmysl, svatbu přeci můžeš pojmout úplně jinak, komorněji (až nejkomorněji- ženich, nevěsta a svědci), takže odpadne vše tebou popsané :mrgreen:. Ale to je ti asi jasný, žejo, jen si chtěla rýpnout do vosího hnízda.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
11.8.14 23:25

@Samamama Aale prd, Samamama, na rýpání jsou tu jiné kalibry.
Já jsem tam dostatečně nevypíchla to „MUSET“… a samozřejmě vím, že můžu mít svatbu komorní a pokud kdy bude, tak jedině taková.¨
Chtěla jsem hlavně říct, že nevěsta NEMUSÍ brát ohledy na trhlé kámošky a tradice a co komu slíbila…prostě pokud se dotyčná jevila jako dobrá svědkyně a teď dělá tyhle kopance a čechrá peří, ať si vybere jinou, zjevně je ten typ, co si chce svatbu užít a tahle harpyje by se nejradši vdala za ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
11.8.14 23:26
@fifinka609 píše:
Podle tradice by se šaty družiček měly co nejvíc podobat šatům nevěsty, aby zmátly zlé duchy…to ale nic nemění na tom, že v dnešní době by měla podle mě rozhodovat o šatech družičky nevěsta. Její svatba a tečka!

to je hezke - netusila jsem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
11.8.14 23:30
@Agnesita píše:
@Samamama Aale prd, Samamama, na rýpání jsou tu jiné kalibry.
Já jsem tam dostatečně nevypíchla to „MUSET“… a samozřejmě vím, že můžu mít svatbu komorní a pokud kdy bude, tak jedině taková.¨
Chtěla jsem hlavně říct, že nevěsta NEMUSÍ brát ohledy na trhlé kámošky a tradice a co komu slíbila…prostě pokud se dotyčná jevila jako dobrá svědkyně a teď dělá tyhle kopance a čechrá peří, ať si vybere jinou, zjevně je ten typ, co si chce svatbu užít a tahle harpyje by se nejradši vdala za ni.

presne tak jsem to z tveho prispevku i citila :palec: Jenze ono to jde az s vekem a zkusenostma. Ve veku 20+ jsem se take ostychala sdelovat sve pocity, abych nedejbuh nekoho neurazila, nerozhadala, neposramotila mu sebevedomi na cely zivot, aby se treba nepokazila verejna udalost a nalada dlasim X lidem a blabla… To az dnes umim „ber nebo nech byt“ bez nejakeho „co kdyby“. Je pravda ale, ze jsem vzdy obdivovala zdrave asertivni lidi, trenovala to pred zrcadlem, ale nakonec jsem to stejne vzdya rekla tak diplomaticky, ze (podle meho manzela) to skoro nikdo pochopit nemohl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
11.8.14 23:34

@AniNevim na názory manžela zas tak nedej, chlapovi se to musí říct totálně bez obalu :lol: to zas chvíli trvalo mně. Neradi a špatně dedukujou a my pak pláčem. A taky k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
11.8.14 23:39
@Agnesita píše:
@AniNevim na názory manžela zas tak nedej, chlapovi se to musí říct totálně bez obalu :lol: to zas chvíli trvalo mně. Neradi a špatně dedukujou a my pak pláčem. A taky k ničemu.

vim, jak to myslis ;) On to ale myslel i tak, ze u me nikdo nepozna, ze je to vrchol me nakakanosti :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
11.8.14 23:41

@AniNevim to bych asi skončila s vředem, obracet všechno do sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
11.8.14 23:43

@Agnesita ha, nejsi ty moje obvodni? 8o :P Uz mam vyleceny teda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie