Hala Bongo pro 9měsíční?

eevcca
25.11.12 14:47

Hala BONGO pro 9 měsíční??

Holky nevíte od kolika let se tam dítko vyřádí?? My tam chceme jet i s tak malým ale neušlapou ho tam ostatní? Nebo užije si to tam vůbec?? Našemu malýmu už chybí se jen pustit a chodit sam, jinak je jak drak, doma se se svýma hračkama dost nudí, venku v kočáru ho to nebaví a mě už dochází nápady…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
25.11.12 15:11

Pro tak mala dite je to zbytecne. Aspon ja bych rekla ze jsou to zbytecne vyhozene penoze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
25.11.12 15:15

To je určit blbost pro tak malé dítě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
25.11.12 15:20

Souhlasím, devítiměsíční se zabaví stejně tak na nějaké návštěvě nebo kdekoliv jinde, Bongo jsou v tomto věku vyhozené peníze a budeš tam mít akorát nervy na dranc, aby mu tam někdo něco neudělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
25.11.12 15:38

Vyhozené peníze za tebe. Dítě do 2let je zdarma, platí jen dospělý.
Mebo to můžeš vyzkoušet ve středu dopoledne kdy je to od 9.30-11.00 pro malé děti-předškoláky za 80,–/za osobu(do2let zdarma)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrustice
25.11.12 15:39

Souhlasím s ostatními, za Bongo zbytečně vyhodíš peníze. Co spíš takhle zkusit nějakou dětskou kavárnu nebo hernu? V Brně jich teda zrovna moc není, ale dá se najít.

• Citovat
  • Upravit
1433
25.11.12 15:53

Zkusila bych najít nějaké mateřské centrum s vybavením i pro menší děti (bazének s kuličkama apod.) a chodila tam. Nebo zkusit cvičení s kojenci… Do velké herny mi to přijde ještě brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevcca
25.11.12 18:21

No popravdě v Brně není nic!! A dost mě to štve. Mateřská centra jsou pro mě teda dost šílený, nejsem zase taková, která sedí dokola s ostatníma maminama a zpívají nějaký písničky…bleee… kavarny s dětským koutkem jsou po Brně děsně nehygienický, hračky jsou špinavý, plšáci od tuny prachu. Dneska jsme byly v kavárně světluška, blo to super, ale na tolik lídí je to tam hrozně malý a úplně sem pěnila jak tam ty děcka kašlaly a smrkaly… DOUFÁM, ŽE TO NĚKTERÁ ČTE!! S NEMOCNÝM DÍTĚTEM MEZI OSTATNÍ DĚTI MŮŽE CHODIT FAKT JEN ÚPLNÁ PIPKA!!! SEM MĚLA STO CHUTÍ JIM NĚCO ŘÍCT!!

• Citovat
  • Upravit
24320
25.11.12 19:01
@eevcca píše:
No popravdě v Brně není nic!! A dost mě to štve. Mateřská centra jsou pro mě teda dost šílený, nejsem zase taková, která sedí dokola s ostatníma maminama a zpívají nějaký písničky…bleee… kavarny s dětským koutkem jsou po Brně děsně nehygienický, hračky jsou špinavý, plšáci od tuny prachu. Dneska jsme byly v kavárně světluška, blo to super, ale na tolik lídí je to tam hrozně malý a úplně sem pěnila jak tam ty děcka kašlaly a smrkaly… DOUFÁM, ŽE TO NĚKTERÁ ČTE!! S NEMOCNÝM DÍTĚTEM MEZI OSTATNÍ DĚTI MŮŽE CHODIT FAKT JEN ÚPLNÁ PIPKA!!! SEM MĚLA STO CHUTÍ JIM NĚCO ŘÍCT!!
:lol: :lol: promin. Ale ten konec me pobavil.Do skolky se chodi pokud dite nema zelene sople a vylozene hodne zahlenene kaslajici dite. Takze nejaka ryma ktera neni zelena apod me fakt nenastve i v deckych koutcich proste bud nekam chodit nebo byt doma.ALe to jsou fakt malickosti pokud by tam bylo opravdu silne zahlenene dite sople zelene ozvala bych se jinak ne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevcca
25.11.12 19:16
@kattkka píše: :lol: :lol: promin. Ale ten konec me pobavil.Do skolky se chodi pokud dite nema zelene sople a vylozene hodne zahlenene kaslajici dite. Takze nejaka ryma ktera neni zelena apod me fakt nenastve i v deckych koutcich proste bud nekam chodit nebo byt doma.ALe to jsou fakt malickosti pokud by tam bylo opravdu silne zahlenene dite sople zelene ozvala bych se jinak ne.

Mě obyč rýma taky nenaštve, ale ty dvě děti kašlaly jak tuberáci, takovej kašel sem slyšela naposledy od mého dědy, který byl vážně nemocný. Rýma jim kapala skoro na zem a to jedno tam lezelo na tom koberci, uplně spocený, bledý (určo horečka) a bylo vidět jak mu je hooodně zle. NIKDO SI HO ANI NEVŠIML!! Já bych s malým něšla ani s obyč rýmou a kašlem, protože vím jaky to je když to od někoho lapne a celý noci nespí. No a pokud vím, tak co máme tady školku, tak jen když trochu někdo kašle, hned je vychovatelka posílá domů…

• Citovat
  • Upravit
1433
25.11.12 19:40
@eevcca píše:
No popravdě v Brně není nic!! A dost mě to štve. Mateřská centra jsou pro mě teda dost šílený, nejsem zase taková, která sedí dokola s ostatníma maminama a zpívají nějaký písničky…bleee… kavarny s dětským koutkem jsou po Brně děsně nehygienický, hračky jsou špinavý, plšáci od tuny prachu. Dneska jsme byly v kavárně světluška, blo to super, ale na tolik lídí je to tam hrozně malý a úplně sem pěnila jak tam ty děcka kašlaly a smrkaly… DOUFÁM, ŽE TO NĚKTERÁ ČTE!! S NEMOCNÝM DÍTĚTEM MEZI OSTATNÍ DĚTI MŮŽE CHODIT FAKT JEN ÚPLNÁ PIPKA!!! SEM MĚLA STO CHUTÍ JIM NĚCO ŘÍCT!!

Tak nějak nevím, co vlastně chceš… je jasné, že když jdeš někam do veřejné herny, že tam asi hračky budou ojeté. A nevím, kolik MC jsi navštívila, ale jistě ne ve všech se celou dobu jen zpívá v kroužku s maminkama… U nás např. je herna od 9 do 12, z toho je program půl hodiny od 10… a kdo nechce, tak se neúčastní, děti si klidně mohou hrát i když je program. Taky zpíváme a cvičíme, ale když byla dcerka malá, tak si jen hrála a případně z povzdálí pozorovala program. Výtvarné aktivity začla brát na vědomí teprve nedávno. Jistě by to šlo i někde u vás neúčastnit se programu…
Prostě to, že tebe program nezajímá ještě neznamená, že je to špatné ho mít. A tak nějak mám pocit, že ti nic moc nevoní (to nemyslím unudlané děti, to mi taky vadí). Tvoje dítko je ještě celkem malé, takže je jasné, že zpívání a výtvarka pro vás není.
Takže jediné, co ti mohu doporučit, kde ti nebudou zpívat a hračky budou celkem čisté, je Ikea oddělení s dětským sortimentem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrustice
25.11.12 19:40

Je fakt, že je to v s dětskými hernami Brně mizerný. Mě tak ještě napadají Veselá kavárna v Řečkovicích, v Kohoutovicích hned vedle aquaparku je taky jedna, jen nevím jak se jmenuje. A ještě jedna na Lesné, Duhovy raj.
A taky jsem našla jednu diskuzi
 https://www.emimino.cz/…stred-95940/

• Citovat
  • Upravit
24320
25.11.12 19:42
@eevcca píše:
Mě obyč rýma taky nenaštve, ale ty dvě děti kašlaly jak tuberáci, takovej kašel sem slyšela naposledy od mého dědy, který byl vážně nemocný. Rýma jim kapala skoro na zem a to jedno tam lezelo na tom koberci, uplně spocený, bledý (určo horečka) a bylo vidět jak mu je hooodně zle. NIKDO SI HO ANI NEVŠIML!! Já bych s malým něšla ani s obyč rýmou a kašlem, protože vím jaky to je když to od někoho lapne a celý noci nespí. No a pokud vím, tak co máme tady školku, tak jen když trochu někdo kašle, hned je vychovatelka posílá domů…

No to muzes byt rada. U nas s eposilaji silne zahlenene a zelene sople a kasel opravdu kasel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
25.11.12 20:32

Tipy na další kavárny s dětským koutkem najdete třeba tady http://www.namaterskevbrne.cz/index.php?… Nepřipadne mi jich tak málo, i když vzhledem k počtu obyvatel v Brně to asi málo je :mrgreen: Na druhou stranu byly doby, kdy babykavárny nebyly vůbec :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
26.11.12 10:04

Hele, tak běž a to Bongo zkus. I tam bohužel zjistíš, že je tam plno nezodpovědných rodičů, rozjívených a kašlajících dětí, s tím bohužel asi nic nevymyslíš. Pokud nechceš do MC, tak se navštěvujte s kamarádkama :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.