Halal maso, orientální obchod
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Předpokládám, že bys i používala maso ze zvířat poražených dle muslimské tradice, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Velmi Ti děkuju za podporu. Už si dávám teda prašule stranou z výplaty, ale ještě nějakou dobu to bude trvat, nechci si moc peněz půjčovat. Max třeba od rodiny pár tisíc co mi bude scházet, ale zadlužit se kvůli tomu nechci
Budu držet
ať ti to všechno vyjde podle představ ![]()
- Citovat
- Upravit
Já bych zašla, jejich kuchyni miluji
Nechceš se přestěhovat do Brna? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://m.youtube.com/watch?…
Dobrou chuť!!! doufám, že minimalně prodej takového masa se jednou podaří u nás zakázat!
EDIT admin 21.8. 9:54 - projevy rasové nesnášenlivosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lovesmile píše:
Předpokládám, že bys i používala maso ze zvířat poražených dle muslimské tradice, že?
Porážka zvířat podle muslimské tradice
Rituální porážka v islámu se nazývá dhabíha (ذبيحة). Zvíře by mělo být zabito podříznutím hrdla jedním tahem nože. Zvíře umírá na následky vykrvácení. V některých evropských zemích, jako například Švédsko nebo Švýcarsko je tato porážka zakázána.
Zvíře se dává na zem směrem ke Ka’bě. Zvíře je zavěšeno za zadní nohy po podříznutí. V případě usmrcení zvířete dříve, než podříznutím, je maso považováno za znehodnocené.
- Citovat
- Upravit
Přesně ta.
Ano, objednávala bych z velkoobchodu maso, kuřecí, jehněčí, atd a z něj i vyráběla. Mají různé rýže, kuskusy, placky. Tolik příloh. Jejich pečené kuře? ![]()
Byla jsem schopná na dovolené v Tunisu ho jíst 8dní!!! Dala jsem si i třeba něco jiného, rybu nebo tak, ale pak ještě vždy aspoň kousínek
![]()
- Citovat
- Upravit
@Avocadka píše:
Dobrou chuť!!!Přesně tak, do ř..i s arabákama a jejich „tradicema“, doufám, že minimalně prodej takového masa se jednou podaří u nás zakázat!
Nevím, proč vůbec mou diskuzi otevíráš a čteš, když na to máš evidentně jiný názor než já.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nevím, proč vůbec mou diskuzi otevíráš a čteš, když na to máš evidentně jiný názor než já.
Nic si z toho nedělej ![]()
- Citovat
- Upravit
@Avocadka píše:
Dobrou chuť!!!Přesně tak, do ř..i s arabákama a jejich „tradicema“, doufám, že minimalně prodej takového masa se jednou podaří u nás zakázat!
A promin, ale kdyby Ti dal někdo na talíř řízek nebo plátek z kuřecího prsa od Vodňanského kuřete, anebo zpracování podle Islámské tradice, pochybuju, že to poznáš… a dobrou chuť bych Ti popřála úplně v klídku ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A promin, ale kdyby Ti dal někdo na talíř řízek nebo plátek z kuřecího prsa od Vodňanského kuřete, anebo zpracování podle Islámské tradice, pochybuju, že to poznáš… a dobrou chuť bych Ti popřála úplně v klídku
- Citovat
- Upravit
@Krasavicaa No já nevím, mě se to nelíbí. Už Nostradamus předpovídal, že se k nám budou tlačit muslimové a budou si pomalu ale jistě zabírat celý svět, proč bychom jim měli vycházet ještě takhle vstříc a porážet zvířata dle jejich tradic?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Avocadka píše:
Doporučuju Food i. n.c. když jsi taková citlivka, abys věděla co těm zvířatům dělaj nearabáci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lovesmile píše:
@Krasavicaa No já nevím, mě se to nelíbí. Už Nostradamus předpovídal, že se k nám budou tlačit muslimové a budou si pomalu ale jistě zabírat celý svět, proč bychom jim měli vycházet ještě takhle vstříc a porážet zvířata dle jejich tradic?![]()
Já muslimy jako takové nijak extra nemusím. Ale co se týče hospodářských zvířat… Maso jím, maso miluju a nebudu bez něj. A je mi jedno jakou tradicí jsou zvířata zabíjena. Jestli podřezáním, nebo ránou mezi oči. Někomu to může přijít kruté, ale já vyrostla na statku, zabíjaček jsem se zúčastnila, na jatkách jsem byla osobně a ne jednou. A pokud je to obchod a restaurace s touto tematikou, tak by se jí měli maximálně držet. Jinak se z toho stane za chvíli podobná šlichtárna jako většina restaurací…
![]()
Užitková zvířata jsou prostě užitková zvířata. Proto tento účel se tato zvířata chovala, chovají a chovat budou… ![]()
- Citovat
- Upravit