Halal maso, orientální obchod
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nápad super, islám taky žeru ![]()
ale nemyslím si že se to uživí… v Praze, Brně možná, ale v menším městě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bejt to v Ostravě tak se tam uchodím…jen Ostrava má méně obyvatel, tak mám smůlu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Líbí se mi to
ale nevím jak to půjde na uživení. Jestli by jsi na tom nebyla závislá finančně tak to zkus. Kolik si představuješ vlezný na ten oběd? to taky mnohé napoví. Jsem z velkého města, pohybuju se v pohostinství(klasika)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tý jo. Mě se to líbí moc
I ty švédský stoly…Jako, moc ti fandím, máš to dokonale promyšlené, fakt super! Podle toho co jsi napsala na to máš a bude to 100%. Určitě si zákazníky získáš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji Vám mnohokrát holky.
![]()
Noooo, to přesně nevím, nájemné prostor mám vyhlídlé kolem peti tisíc měsíčně vč. energií, mám to přes známé ![]()
Za takový oběd, kde by si každý nabagroval bych viděla na osobu cca 150,–. Chtěla bych tam mít i dovážené nápoje, různé džusy, šťávy.
Hodně si dopisuji s lidmi, co mají velkoobchod a ty ceny za které to prodávají do obchodů nejsou tak šílené. ![]()
- Citovat
- Upravit
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Děkuji Vám mnohokrát holky.![]()
![]()
![]()
![]()
Noooo, to přesně nevím, nájemné prostor mám vyhlídlé kolem peti tisíc měsíčně vč. energií, mám to přes známé
Za takový oběd, kde by si každý nabagroval bych viděla na osobu cca 150,–. Chtěla bych tam mít i dovážené nápoje, různé džusy, šťávy.
Hodně si dopisuji s lidmi, co mají velkoobchod a ty ceny za které to prodávají do obchodů nejsou tak šílené.
@Anonymní píše:![]()
Nevím… zda to prásknout… České Budějovice
Budějovice neznám, ale jinak to vypadá dobře
i nás by se to chytlo určitě. Město nenapíšu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:![]()
Nevím… zda to prásknout… České Budějovice
Néééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
![]()
To je daleko
A jak na potvoru tama ani nejezdím
![]()
- Citovat
- Upravit
Já když teda na FB ve skupině o našem městě čtu ty pacienty, co tam píšou a neustále sdílí ty videa ISIL, mám docela nahnáno že mi obchod bud posprejují nebo mě roznesou na kopytech, ale zastrašit se nenechám ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já když teda na FB ve skupině o našem městě čtu ty pacienty, co tam píšou a neustále sdílí ty videa ISIL, mám docela nahnáno že mi obchod bud posprejují nebo mě roznesou na kopytech, ale zastrašit se nenechám
to jsou blbouni, zakomplexovaný
ale kamerový systém bych nepodcenila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To určitě. V dnešní době to není nijak cenově nedostupné.
Jak bude zařízeno, dej vědět. Sice to bude zajížďka, ale ráda se stavím ![]()
- Citovat
- Upravit
Velmi Ti děkuju za podporu. Už si dávám teda prašule stranou z výplaty, ale ještě nějakou dobu to bude trvat, nechci si moc peněz půjčovat. Max třeba od rodiny pár tisíc co mi bude scházet, ale zadlužit se kvůli tomu nechci ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky
Poprosím Vás.. raději anonymně. Ráda bych se s Vámi ani ne tak poradila, jako znala Váš názor spíše
Menší anketka 
Mám v hlavě už delší dobu myšlenku, pohrávám si s tím už cca 4roky, ale za týden mi jde dcerka do školky, práci mám na HPP již delší dobu, ale žádný vzrůšo.
všude vše ochutnávám, miluju lézt v arabských zemích mezi místní, bavit se s místními, ráda navštěvuji mešity, samozřejmě zahalena a bosa. Mám spoustu načteno, dva kurzy o Islámu, kultuře a umění za sebou, nechci říct, že mě to doslova uchvacuje, ale asi ano 

Hooodně se zajímám o orient, o mé sbírce doma vodních dýmek nemluvím, koberců z dovolených taktéž
Nelíbí se mi Islám, jaký se prezentuje všude ve zprávách, apod. Mě zajímá Islám jako víra, jako životní styl, myšlenky, nikoliv jako fanatismus a sebevražední atentátníci… Ale o tom až někdy
Kdykoli se dostanu do Prahy, miluju oblejzat Palestinské obchodu, Turecké kebaby, ty jejich ňaminky, dortíky, dokonalé!!

Z Prahy nejsem, ale jsem z města od 70.000-99.000 obyvatel, dá se říct, že větší město. Máme tu jen turecké kebaby, asi dva, jinak McDonald a KFC klasicky a jinak tisíce pizz a burgáráren…
I já jsem byla provozní pizzerie dva roky.
Proto si už dělší dobu pohrávám s myšlenkou otevřít u nás ve městě, mám vyhlídlé místo v centru, u náměstí, přímo v pěší zóně, hlavní ulici na námko vlastně krásné prostory, a mám v hlavě otevřít zde nějaký Orientální Halal obchod, vč. masa a cukrovinek, olejů, koření, atd. Možná bych zavedla i rozvoz.
Nechci jako Turci kebaby, tortilly apod. Ale možná placky, dortíky a nějaké speciality asi jo. Přemýšlím i o tzv. švédských stolech..
Zaplatíte určitou částku a v době obědů a večeří jíte co sníte. Ve světě populární..
Mrzelo by mě, kdybych se dočetla pouze samé „do řiti s islámem, s arabášema, apod.“ ale nějak tak vím, že ted jak je dusno ohledně Gazy a Izraele, a jak se nám sem „sumírují“ jsou na tento národ někteří… alergičtí…
Děkuju mnohokrát za přečtení alespoň.