Halal maso, orientální obchod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.8.14 20:29

Halal maso, orientální obchod.

Ahoj holky :)

Poprosím Vás.. raději anonymně. Ráda bych se s Vámi ani ne tak poradila, jako znala Váš názor spíše :) Menší anketka :)

Mám v hlavě už delší dobu myšlenku, pohrávám si s tím už cca 4roky, ale za týden mi jde dcerka do školky, práci mám na HPP již delší dobu, ale žádný vzrůšo. :)
Hooodně se zajímám o orient, o mé sbírce doma vodních dýmek nemluvím, koberců z dovolených taktéž :) všude vše ochutnávám, miluju lézt v arabských zemích mezi místní, bavit se s místními, ráda navštěvuji mešity, samozřejmě zahalena a bosa. Mám spoustu načteno, dva kurzy o Islámu, kultuře a umění za sebou, nechci říct, že mě to doslova uchvacuje, ale asi ano :)
Nelíbí se mi Islám, jaký se prezentuje všude ve zprávách, apod. Mě zajímá Islám jako víra, jako životní styl, myšlenky, nikoliv jako fanatismus a sebevražední atentátníci… Ale o tom až někdy :)

Kdykoli se dostanu do Prahy, miluju oblejzat Palestinské obchodu, Turecké kebaby, ty jejich ňaminky, dortíky, dokonalé!! :srdce:
Z Prahy nejsem, ale jsem z města od 70.000-99.000 obyvatel, dá se říct, že větší město. Máme tu jen turecké kebaby, asi dva, jinak McDonald a KFC klasicky a jinak tisíce pizz a burgáráren… :roll: 8)
I já jsem byla provozní pizzerie dva roky.

Proto si už dělší dobu pohrávám s myšlenkou otevřít u nás ve městě, mám vyhlídlé místo v centru, u náměstí, přímo v pěší zóně, hlavní ulici na námko vlastně krásné prostory, a mám v hlavě otevřít zde nějaký Orientální Halal obchod, vč. masa a cukrovinek, olejů, koření, atd. Možná bych zavedla i rozvoz.
Nechci jako Turci kebaby, tortilly apod. Ale možná placky, dortíky a nějaké speciality asi jo. Přemýšlím i o tzv. švédských stolech..
Zaplatíte určitou částku a v době obědů a večeří jíte co sníte. Ve světě populární..

Mrzelo by mě, kdybych se dočetla pouze samé „do řiti s islámem, s arabášema, apod.“ ale nějak tak vím, že ted jak je dusno ohledně Gazy a Izraele, a jak se nám sem „sumírují“ jsou na tento národ někteří… alergičtí…

Děkuju mnohokrát za přečtení alespoň.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
20.8.14 20:35

Nápad super, islám taky žeru :mrgreen:
ale nemyslím si že se to uživí… v Praze, Brně možná, ale v menším městě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
20.8.14 20:37

Bejt to v Ostravě tak se tam uchodím…jen Ostrava má méně obyvatel, tak mám smůlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
20.8.14 20:39

Líbí se mi to :palec: ale nevím jak to půjde na uživení. Jestli by jsi na tom nebyla závislá finančně tak to zkus. Kolik si představuješ vlezný na ten oběd? to taky mnohé napoví. Jsem z velkého města, pohybuju se v pohostinství(klasika)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
20.8.14 20:39

Tý jo. Mě se to líbí moc :palec: I ty švédský stoly…Jako, moc ti fandím, máš to dokonale promyšlené, fakt super! Podle toho co jsi napsala na to máš a bude to 100%. Určitě si zákazníky získáš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
20.8.14 20:48

Odkud jsi??? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.14 20:51

Děkuji Vám mnohokrát holky. :potlesk: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
Noooo, to přesně nevím, nájemné prostor mám vyhlídlé kolem peti tisíc měsíčně vč. energií, mám to přes známé :andel:
Za takový oběd, kde by si každý nabagroval bych viděla na osobu cca 150,–. Chtěla bych tam mít i dovážené nápoje, různé džusy, šťávy.
Hodně si dopisuji s lidmi, co mají velkoobchod a ty ceny za které to prodávají do obchodů nejsou tak šílené. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.14 20:52
@Krasavicaa píše:
Odkud jsi??? :mrgreen:
:) :mrgreen:
Nevím… zda to prásknout… České Budějovice :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
351
20.8.14 20:55
@Anonymní píše:
Děkuji Vám mnohokrát holky. :potlesk: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
Noooo, to přesně nevím, nájemné prostor mám vyhlídlé kolem peti tisíc měsíčně vč. energií, mám to přes známé :andel:
Za takový oběd, kde by si každý nabagroval bych viděla na osobu cca 150,–. Chtěla bych tam mít i dovážené nápoje, různé džusy, šťávy.
Hodně si dopisuji s lidmi, co mají velkoobchod a ty ceny za které to prodávají do obchodů nejsou tak šílené. :)
@Anonymní píše: :) :mrgreen:
Nevím… zda to prásknout… České Budějovice :kytka:

Budějovice neznám, ale jinak to vypadá dobře :palec: i nás by se to chytlo určitě. Město nenapíšu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
20.8.14 20:55
@Anonymní píše: :) :mrgreen:
Nevím… zda to prásknout… České Budějovice :kytka:

Néééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

To je daleko :-(((((( A jak na potvoru tama ani nejezdím :,( :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.14 20:58

Já když teda na FB ve skupině o našem městě čtu ty pacienty, co tam píšou a neustále sdílí ty videa ISIL, mám docela nahnáno že mi obchod bud posprejují nebo mě roznesou na kopytech, ale zastrašit se nenechám :)

• Citovat
  • Upravit
351
20.8.14 20:59
@Anonymní píše:
Já když teda na FB ve skupině o našem městě čtu ty pacienty, co tam píšou a neustále sdílí ty videa ISIL, mám docela nahnáno že mi obchod bud posprejují nebo mě roznesou na kopytech, ale zastrašit se nenechám :)

to jsou blbouni, zakomplexovaný :roll: ale kamerový systém bych nepodcenila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.14 21:03

To určitě. V dnešní době to není nijak cenově nedostupné. :)

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
20.8.14 21:06
@Anonymní píše:
To určitě. V dnešní době to není nijak cenově nedostupné. :)

Jak bude zařízeno, dej vědět. Sice to bude zajížďka, ale ráda se stavím :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.14 21:09

Velmi Ti děkuju za podporu. Už si dávám teda prašule stranou z výplaty, ale ještě nějakou dobu to bude trvat, nechci si moc peněz půjčovat. Max třeba od rodiny pár tisíc co mi bude scházet, ale zadlužit se kvůli tomu nechci :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat