Ahoj, moc prosím o radu, jelikož možná má někdo obdobnou zkušenost?
Léčím se s depresemi a mám i HPO - beru Trittico Prolong 300 a Paroxetin 40mg, už asi měsíc a půl.
Zlepšila se nálada, sebepoškozování atd.
Měla jsem teď ale nějaké větší stresy a včera se stalo něco, co mě naprosto šíleně vyděsilo!
včera jsem jela domů autobusem a najednou z ničeho nic se všechny nápisy změnily na klikiháky (vypadalo to jako řečtina), nebyla jsem pomalu schopná vystoupit
z autobusu, jelikož jsem nemohla najít tlačítko na dveřích apod.
Cestu domů jsem našla, ale všechna auta měla také místo SPZ klikiháky!!! Všechny domy mi přišly úplně stejné, takže jsem měla strach, že ani netrefím domů!!!
Doma na chodbě byly místo bytů jen pár dveří, které neměli zámek!
Když jsem konečně našla svůj byt, v bytě mi přišlo všechno zpřeházené, postel byla maličká, nemohla jsem najít pomalu ani sporák atd.
Na hodinkách i mobilu byly taky klikiháky!!!
Bylo to naprosto šílené, trvalo to tak 15min. asi a pak to díkybohu přešlo a dnes jsem úplně OK!!!
ale mám šílený strach z čeho to bylo!
Bohužel můj psychiatr je někde mimo ČR a bude k dispozici až někdy ve čtvrtek příští týden.
Co zkusit zavolat na psychiatrickou kliniku do nemocnice. Vysvetlit problem, treba maji pohotovostní sluzbu, kde by to s tebou s konzultovali. Alespon poradi jak postupovat..
Ahoj, moc prosím o radu, jelikož možná má někdo obdobnou zkušenost?
Léčím se s depresemi a mám i HPO - beru Trittico Prolong 300 a Paroxetin 40mg, už asi měsíc a půl.
Zlepšila se nálada, sebepoškozování atd.
Měla jsem teď ale nějaké větší stresy a včera se stalo něco, co mě naprosto šíleně vyděsilo!
včera jsem jela domů autobusem a najednou z ničeho nic se všechny nápisy změnily na klikiháky (vypadalo to jako řečtina), nebyla jsem pomalu schopná vystoupit
z autobusu, jelikož jsem nemohla najít tlačítko na dveřích apod.
Cestu domů jsem našla, ale všechna auta měla také místo SPZ klikiháky!!! Všechny domy mi přišly úplně stejné, takže jsem měla strach, že ani netrefím domů!!!
Doma na chodbě byly místo bytů jen pár dveří, které neměli zámek!
Když jsem konečně našla svůj byt, v bytě mi přišlo všechno zpřeházené, postel byla maličká, nemohla jsem najít pomalu ani sporák atd.
Na hodinkách i mobilu byly taky klikiháky!!!
Bylo to naprosto šílené, trvalo to tak 15min. asi a pak to díkybohu přešlo a dnes jsem úplně OK!!!
ale mám šílený strach z čeho to bylo!
Bohužel můj psychiatr je někde mimo ČR a bude k dispozici až někdy ve čtvrtek příští týden.
Nevím, zda to mám nějak řešit?