Halucinace?

224
20.5.24 00:15

Halucinace ? Nebo

Dobrý večer tak teď si tak lezim a ze jdu spat :think: a najednou slyším zvuky v moji hlavě a nebo proste sem taková mimo když zavru oči jak kdybych sama sebe “ztrácela” nebo jak to říct :nevim: :nevim: 8o sem teď úplně s toho mimo a ani se mi spat nechce, myslíte ze to můžou být halucinace aj z nemoci sem teď pravé nachlazena, nebo z únavy dodávám ze se mi to stalo poprvé životě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16500
20.5.24 00:31

Z nachlazení ani únavy to nebude. :think: Řekla bych, že pravá příčina bude úplně někde jinde. 8)

Příspěvek upraven 20.05.24 v 00:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
20.5.24 00:32

@Černá Madonna no já cetla ze to muže být i z únavy a je to poprvé :nevim: nikdy se mi to nestalo a spis jen když zavru oči tak sem taková mimo proste jak kdyby nejsem ve své kůži

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
20.5.24 00:41
@Niki820 píše: Více

Halucinace to ale pravděpodobně nebudou. :think:
Zkus si před spaním pustit nějakou relaxační hudbu, vyvětrej si pokoj ať tam máš čerstvý vzduch a ať se ti dobře spí. :P
Snaž se odstranit všechno, co by narušovalo tvůj klid a dobrý spánek. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
20.5.24 00:44

@Černá Madonna zkusím no :srdce: otevřené okno mám pustím si něco a zkusím usnout pokud to vůbec půjde snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
20.5.24 00:48
@Niki820 píše: Více

Věřím, že by ti to mohlo opravdu pomoct.
Tak dobrou noc a hezké sny. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
20.5.24 00:49

@Černá Madonna děkuji i vam :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.24 12:03

@Niki820 Niki ahoj, čtu zde tvůj příspěvek, hledám na netu, co bych o tom zjistila, nějaký čas někdy méně, někdy více mám stejný problém jako ty🙈 😳začalo to najednou také, jdu spát a když neusnu hned, nad něčím si přemýšlím a najednou mi tam vlitnou blbosti, které z ničím nesouvisí, já si to uvědomím a leknu se toho, jsou to slova, věty, nebo obrazy a když si to jakoby uvedomim, chci se vrátit k tomu o čem jsem predtim premyslela ale už si nemohu vzpomenout, jako ný mi vypadla paměť🙈 😁 😳četla jsem o hypnagogickych myšlenkách, ze jsou neškodné, mohlo by to být ono, někdy to mám i při probouzení, to mě taky děsí 😳přes den to nemám nikdy, už jsem se radila i s psychologem, ten to hodnotí jako normální, ze blázen nejsem ale mě to stejně vadí, dřív jsem to neměla, prý to muže být i ze stresu, porucha spánku, mas to také častěji? Dekuji Lea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí