Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý večer tak teď si tak lezim a ze jdu spat
a najednou slyším zvuky v moji hlavě a nebo proste sem taková mimo když zavru oči jak kdybych sama sebe “ztrácela” nebo jak to říct
sem teď úplně s toho mimo a ani se mi spat nechce, myslíte ze to můžou být halucinace aj z nemoci sem teď pravé nachlazena, nebo z únavy dodávám ze se mi to stalo poprvé životě
Z nachlazení ani únavy to nebude.
Řekla bych, že pravá příčina bude úplně někde jinde. ![]()
Příspěvek upraven 20.05.24 v 00:33
@Černá Madonna no já cetla ze to muže být i z únavy a je to poprvé
nikdy se mi to nestalo a spis jen když zavru oči tak sem taková mimo proste jak kdyby nejsem ve své kůži
@Niki820 píše: Více
Halucinace to ale pravděpodobně nebudou. ![]()
Zkus si před spaním pustit nějakou relaxační hudbu, vyvětrej si pokoj ať tam máš čerstvý vzduch a ať se ti dobře spí. ![]()
Snaž se odstranit všechno, co by narušovalo tvůj klid a dobrý spánek. ![]()
@Černá Madonna zkusím no
otevřené okno mám pustím si něco a zkusím usnout pokud to vůbec půjde snad
@Niki820 píše: Více
Věřím, že by ti to mohlo opravdu pomoct.
Tak dobrou noc a hezké sny. ![]()
@Niki820 Niki ahoj, čtu zde tvůj příspěvek, hledám na netu, co bych o tom zjistila, nějaký čas někdy méně, někdy více mám stejný problém jako ty🙈 😳začalo to najednou také, jdu spát a když neusnu hned, nad něčím si přemýšlím a najednou mi tam vlitnou blbosti, které z ničím nesouvisí, já si to uvědomím a leknu se toho, jsou to slova, věty, nebo obrazy a když si to jakoby uvedomim, chci se vrátit k tomu o čem jsem predtim premyslela ale už si nemohu vzpomenout, jako ný mi vypadla paměť🙈 😁 😳četla jsem o hypnagogickych myšlenkách, ze jsou neškodné, mohlo by to být ono, někdy to mám i při probouzení, to mě taky děsí 😳přes den to nemám nikdy, už jsem se radila i s psychologem, ten to hodnotí jako normální, ze blázen nejsem ale mě to stejně vadí, dřív jsem to neměla, prý to muže být i ze stresu, porucha spánku, mas to také častěji? Dekuji Lea