Hamaka na kočárek

11
22.4.24 18:10

Hamaka na kočárek

Ahoj, máte někdo zkušenost s hamakou na kočárku? Chtěla bych pořídit a zajímají mě zkušenosti od někoho. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.4.24 09:22

@Yehnaa Máme Mazelaki a byl to nejlepší kup, co jsme kdy udělali. Konečně nemusim uspavat obě děti zvlášť a v různou dobu. Jdeme všichni na procházku a je to. Všichni se mě na hřišti ptají co to jo a pak to hned objednavaji, už to má celá ulice. :lol:
Bála jsem se stability ale úplně v pohodě, máme 3 kočárky na kterých už jsem to vystřídala. Thule Urban Glide 2, Valco Snap 4 a Cybex Priam. Všechno úplně bez problému, samozřejmě je mnohem lepší když v sedací části sedi sourozenec. Samozřejmě se najdou lidi, kteří napíšou, ze se boji, ze jim to zničí kocarek. Nám to nic nenici zatím a popravdě i kdyby mi to zničilo kocarek, mně to zlepšilo zivot o 1000%. Takže kočár klidne obetuju. :srdce: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.4.24 15:58

@Andrejka10 Jeee děkuji za zprávu, tak asi pořídíme, děti mám od sebe o 1,5r a zatím obě spí přes den. :) Narazila jsem na to na internetu a ještě u nikoho neviděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
30.7.24 14:51

Holky a používali jste to i při hlubokém kocarku? Na netu jsou dotky jen u sportaku, tak tam to asi pripevnit nejde, co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
12.9.24 15:40

Ráda bych obnovila diskuzi. Taky jsem teď objevila a zajímalo by mě, zda jste někdo používal s hlubokou korbou a novorozeně a dole případně dvouleťák nebo je v tomhle případě lepší dvojkočár? Děkuji moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
19.10.24 15:26

@Yehnaa
Zdravim, poridili ste nakoniec tu hamaku? A pripadne recenzie? Vdaka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.11.24 22:58

@TARONA Stále nad ní přemýšlím, ale nakonec jsme koupili kočárek pro sourozence, jelikož i syn 2 roky se ještě rád veze… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
6.1.25 18:47

@TARONA ještě ne, ještě čekáme, rodim až v květnu. Ale asi pořídím dvojkocar :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
6.1.25 18:47

@Yehnaa taky tak uděláme
Jistota, je jistota :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Igy
455
18.3.25 21:55

Dobrý den, ale ráda bych obnovila diskusi.. 😅 snažíme s s kamarádkou sehnat hamaku na kočárek a absolutně nikde je teďka nemají. Nemáte nějaký typ, kde by se to dalo sehnat? 😁 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
2.9.25 19:44

@Yehnaa Ahoj, prosim, myslis, ze by hamaka sla dat bezpecne i za trikolku ( TFK mono air)? Nebo ze by to nebylo stabilni.. starsi, co by v ni sedel, ma 18 kg.

A ještě celkově, máte někdon zkušenost s hamakou? Jste spokojení? Jak moc to ničí madlo kočáru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
8.9.25 21:22
@Rukavice píše: Více

My sme mali, ale nevyuzili sme moc, dcera tam chodit nechcela, nelibilo sa jej tam dole, tak ak som potrebovala tak som to riesila tak, ze syn 3-8m siel do nositka a ona ak potrebovala sediet abo spat tak sla do korby, mame cybex priam, ten ma velku korbu, ale stejne si take dite proste pokrci nohy a nejak sa tam posklada :D dcera ma 3,5 roku a 14kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
9.9.25 06:36

@TARONA dekuju za zkusenost :kytka: prave toho se bojim, ze za 3tisice koupim hamaku a nebude ji chtit… Mne mimino v nositku nebo satku nechce byt, tak je to orisek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí