Hamilton, hlenová zátka

Anonymní
25.3.25 06:22

Hamilton, hlenová zátka

Ahoj, včera dopoledne mi udělali v porodnici hamiltona, paní doktorka ze mě vyndala hodně velký kus hlenový zátky, večer jsem začla špinit a vyšly i další kousky zátky, který ze mě jdou až do teď.
Cítím občas jen lehký nepravidelný bolesti v podbřišku, ale dost mě bolí záda.
Měla jste to některá podobně a za jak dlouho jste porodily? Už jsem zoufalá :(
Děkuju moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5664
25.3.25 06:28

Bolest zad může být spojená s kontrakcemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36307
25.3.25 06:30

Druhý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.25 06:33

@Cullenova
Já si říkala, že kdyby to byly kontrakce v zádech, že to vždycky ustoupí a pak zase přijde, ale tohle je bolest vkuse, může to být tak? :think:

• Citovat
  • Upravit
5664
25.3.25 06:36
@Anonymní píše: Více

Může. Já měla bolestivé poslíčky cca týden, než jsem porodila. Bylo to střídavě tvrdnutí břicha s bolestí zad. Tobě do toho ještě odešla zátka, za mě se ti rozjíždí porod a dneska, maximálně zítra pofrčíš do porodnice. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
25.3.25 06:46

Já hlenovou zátku nezaznamenala a kontrakce jsem dostala hodinu po hamiltonu a porodila 3,5 od toho Hamiltona 😁 ale bolesti mi šly taky hodně do zad, přeji brzký a rychlý porod.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.25 07:01

Moc všem děkuju, tak snad to bude brzy :andel:

• Citovat
  • Upravit
14849
25.3.25 07:09

Ja jsem mela hodne bolestive pravidelne poslicky po 2 - 3 minutach, vzdy 2 - 3 hodiny v kuse, 2 - 3× denne. A to kazdy den od 30. tydne. Na kontrole 38 + 3 mi lekarka udelala Hamiltona. V dusledku toho se bolesti zesilily a spinila jsem, a to az do porodu 39 + 4. Lekarka se moc divila, ze jsem se ukazala na kontrole 39 + 3. Dalsiho Hamiltona mi uz nedelala, porod zacal nasledujici rano pred 5. hodinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.3.25 07:34

Mě tohle nikdy k porodu nepomohlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.25 07:35

U první mi hlenová zátka začala sama postupně odcházet 3 týdny před porodem. Ten byl 35+6. Zničehonic mi praskla voda a nastoupily kontrakce.
U druhého mi byl 38+0 udělám Hamilton a ten den večer začala také hlenová zátka odcházet po kusech. Spíš mě ten hmat rozbolavěl a nic moc se nedělo. O 3 dny později proveden znovu. Na další kontrole chtěli zase, ale to jsem odmítla. No a když jsem měla další kontrolu, tak jsem od rána začala mít nepravidelné poslíčky, které se do večera trochu zintenzivňovaly a zkracovala se pravidelnost. Po půlnoci mi praskla voda a hned začaly kontrakce. Porod v 39+3.

• Citovat
  • Upravit
233
25.3.25 08:09
@Anonymní píše: Více

Může, přimo u porodu jsem měla oboje, kontrakce do břicha, co přicházely a odcházely a k tomu neustávající křížové bolesti, no lahůdka🙈 obojí skončilo s porodem, už to budd brzo, nenoj🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
25.3.25 09:53

Mně začaly slabé kontrakce 8 hodin po hamiltonu a porodila jsem za 24 hodin po hamiltonu. Hlenová zátka odešla 2 hodiny před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6969
25.3.25 11:16

Hamilton, následně odchod hlenové zátky.. Porod vyvolávaný za 10 dní. Takže na mě to vliv nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18758
25.3.25 11:21

38+0 hamilton, odesla zatka, kontrakce a rodila jsem az 39+6 po dalsim hamiltonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.25 07:20

Tak všechny bolesti přešly, už nešpinim, a nic se neděje :roll:
Včera 6km procházka, horký vany, sex, nic nepomáhá, už jsem z toho nešťastná

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie