32. týden těhotenství a divný pocit

24.3.25 16:23

32 týden těhotenství a divný pocit

Ahojky holky…jsem prvorodička a nechci zbytečně jet do porodnice nebo tak něco. Každopádně jsem 32tt, přesněji 31+3. Minulý týden jsem dobrala prášky na kvasinkovou infekci, byla jsem ve čtvrtek skrz to na kontrole. Doktorka mi řekla, že malinká je uz hlavičkou dolů, všechno v pořádku. Teď mám kontrolu ve 32 týdnu ve čtvrtek, ale od soboty mi nějak není dobře. Bolí mě břicho jak pri ms (hádám, že asi poslicci), je mi nevolno, jsem strašně unavená a sem tam mě pichne v zádech. Výtoky mám taky, ale jsou normální. Malá se normálně hýbe, někdy až tak, že sebou cuknu 😅. Termín mám až ke konci května. Máte nějaká zkušenosti nebo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
635
24.3.25 17:06

Jsem o dva týdny před tebou (dnes tedy 34tt) a ten konec těhotenství je prostě nepohodlný. Taky mě pořád pne břicho i podbřišek, každou chvíli mě někde píchne, záda už bolí jak čert a cvičení nepomáhá. Nevolnosti se vrátily a k tomu mě pálí žáha. Dokud cítíš pohyby normálně, asi bych se nestresovala.
Ale platí, že při jakékoliv pochybnosti je lepší sebe i miminko nechat zkontrolovat. Buď zavolat svému gynekologovi a objednat se, nebo vyrazit do nemocnice. Na gyn-por odd jsou (alespoň z mých zkušeností) v 99% chápaví a rozhodně ti nevynadají, že otravuješ zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
24.3.25 17:16

Může to být v pořádku a nemusí. Pokud by se bolesti zhoršovaly, tak určitě pohotovost. Radši zbytečně než něco podcenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí