Hamilton - kontrakce nebo poslíčci?

Anonymní
3.1.24 21:34

Hamilton - kontrakce nebo poslicci?

Ahojky!!
Mam takovy dotaz, jsem prvorodicka a dneska mam 41+0tt. S mym souhlasem mi dneska cca kolem 13:30 byl udelany Hamilton. Probehlo to v pohode, jen trochu neprijemne ale nic co by se nevydrzelo.
Hned po Hamiltonu mi zacaly krizove bolesti a nekdy se objevuji v podbrisku. A tak to je cely den, bolest v krizi pretrvava.
Vanu jsem si dala, chvili to bylo ok, ale ted jsem asi cca uz 2hod v posteli a sem tam se objevi dost neprijemna krec, ktera trva zhruba 50 vterin az 1:10min/vter. a pak mam zase klid.
Zatim je to nepravidelne..

Ale vubec nevim co mam sledovat, cim se ridit a bojim se abych to nejak neprosvihla, nebo aby nebylo pozde. Kdy poznam, ze uz to jsou fakt kontrakce a kdy se jedna jen o fakt neprijemne poslicky.

Mirne krizove bolesti mam neustale po tom Hamiltonu(jak zacinajici menstuace), ale ty velke krece se objevi jen nekdy, ne casto.

V patek mam monitor a v pondeli me chteji vyvolavat tabletami, pokud se porod sam nespusti a ja uz jsem u toho cela spatna, ze vubec nic nevim :oops:

Dodatek: ted jsem mela dost velkou krec v podbrisku, trvala cca 1min a 30 vetrin, predtim byla naposled mirnejsi krec asi 20 min zpatky.

Dekuji za jakekoliv odpovedi a pardon, ze jsem tak vyplasena.. mrnous je vymodleny a nechci nic podcenit..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
291
3.1.24 21:44

Jezdí se při intervalu 3-10 minut podle vzdálenosti porodnice a tvem pocitu. Od krizových bolesti pomáhá nahraty termofor na záda. Přeji krásný porod a pohodové miminko :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
3.1.24 22:32

To je hrozně vtipný, protože to máme skoro stejně. Taky jsem dneska 41+0, dělali mi Hamilton a v pondělí jdu případně na vyvolávání. Mám i ty křížové menstruační bolesti. Ale ty kontrakce bohužel nemám. U tebe to vypadá velice nadějně. Stáhni si nějakou aplikaci na počítání kontrakcí, já mám Těhotenství plus, platí se asi stovka za měsíc, ale určitě najdeš i něco zdarma. Jinak se doporučuje jet, když jsou kontrakce po pěti minutách. Poslíčci by měly jít zahnat horkou sprchou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.24 12:07

Tak malej je na svete :D v 10 jsme sedli a jeli a dneska v 6:28 se narodil!
Takze to poslici nebyli.
Appku na kontrakce jsem mela a dost to pomohlo!
Ted jsem teda cela bolava, ale stalo to za to!!
Hodne stesti vsem :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
291
4.1.24 13:38

Gratuluji přeji hodně zdravíčka a radosti :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie