Hamilton, zátka, porod?

Anonymní
29.3.13 18:21

Hamilton, zátka, porod?

Ahoj rodičky :kytka:

chci se zeptat, jeslti máte podobnou zkušenost. Dnes mi lékař udělal Hamiltna, pěkně mě to bolelo, začla jsem špinit, což jsem do ted neměla, bolesti mám jako při MS. Nic méně krvácení není výrazné, prostě po utření krev, ale o co mi jde, že jsem na papíře měla i takový krvavý hlen, ale jen kousek. Jedná se o zátku? případně svědčí to třeba o tom, že byl ten hmat úspěšný? :think: jsem otevřená na prst, tudíž i připravená k porodu, hlavička krásně naléhá, máte někdo takovou zkušenost, kdy jste rodili? 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
29.3.13 18:27

A nebo taky Hamilton, zátka a pak nic :mrgreen: Tohle je bohužel na křišťálovou kouli, zátka může odejít i několik týdnů před porodem. Teď to tam prošťournul, tak jí asi kus odešlo, ale nemusí to znamenat nic.
Dej si vanu a pak zalez do pelechu, ať jsi kdyžtak vyspaná na ten porod, usínání mezi kontrakcema je trochu nepříjemné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.13 18:29

@Gladys no já už mám po termínu, tak bych ocenila, kdyby to prošťouchnutí bylo úspěšné, jsem napjatá jak kšanda 8o to jsem si taky říkala, že hodím koupel a zelezu :lol:

• Citovat
  • Upravit
31594
29.3.13 18:32
@Anonymní píše:
@Gladys no já už mám po termínu, tak bych ocenila, kdyby to prošťouchnutí bylo úspěšné, jsem napjatá jak kšanda 8o to jsem si taky říkala, že hodím koupel a zelezu :lol:

tak šup tam. Já vím, že je ten porod děsný vzrůšo, ale fakt nemá význam prosedat kvůli poslům celou noc, když by se při nich dalo aspoň pochrupovat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457

Porod se ti rozjet může i nemusí. Uvidíš během následujících dní. Mně dělal doktor Hamiltona v den, kdy jsem měla termín, taky jsem pak špinila a bolel mě podbřišek. Další den ráno pak začaly slabé kontrakce, k večeru se to stupňovalo a další den dopoledne byl prcek na světě. Takže mezi hmatem a porodem necelé dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759

Mě dr. udělala hamilltona v pátek dopoledne, to už jsem 2 dny „prenasela“ celý den jsem byla příjemná jak osina v zadku :mrgreen: měla jsem slabé bolesti jako u menstruace a spinila jsem, po půlnoci začaly kontrakce a v 5.37 byl kluk na světě.
Jestli mi odešla zatka to jsem si nevšimla :think:
Přeji ať to máš rychle za sebou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
29.3.13 18:34

U mě první Hamilton 39+6, ten den odešla i zátka, pak Hamilton každou kontrolu a porodila jsem 41+0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
29.3.13 18:39

U mě Hamilton ve 39 tt, 40 tt a porod ve 41+0 :mrgreen: Zalez do vany a čekej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
29.3.13 18:40

U mě zátka sama, Hamilton a stejně nic :mrgreen: až vyvolání ve 41+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
29.3.13 18:42

Hamiltna mi udělal doktor v úterý, taky jsem byla na 1 prst, taky mi potom odešla hlenová zátka. Od té doby mi začali i poslíčci a porodila jsem v sobotu brzo ráno. (Hamilton 39+2 a porod 39+6)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
29.3.13 18:45

:D to je vážně na věštění z koule. První hamilton - otevřená na prst, špinění, krvácení, prav. bolesti půl dne, odchod zátky a nic. Další týden na to, otevřená stále na prst, opět stejný scénář a nic. Porod se rozjel sám až napřespříští den. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
29.3.13 18:53

U mě 41+3 Hamilton, za půl hodiny začaly bolesti, hned odešla na 2 x zátka a porod se rozjížděl, porodila jsme za 16 hodin. To co popisuješ jako zátka vypadá, tak držím pěsti, aby se porod rozjel. Prostě bych byla v pohotovosti. Nemusí se rozjet, ale pokud je nález dobrej a vypadá to, že odchází zátka, a přichází bolesti, může to fakt klapnout. Přeji rychlý a bezproblémový porod.

• Citovat
  • Upravit
1612
29.3.13 18:59

Tak já mě dělali Hamiltona 6× v průběhu čtyř dnů, otevřená na prst zátka taky odešla, špinění bylo a stejně nic. Nakonec vyvolávali a stejně k ničemu, byl z toho nakonec akutní CS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
29.3.13 19:17

To se dnes s těmi hamiltony u anonymních pisatelek roztrhl pytel :zed: :mrgreen:
Snad alespoň některá porodíte 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
29.3.13 19:25
@Anonymní píše:
Ahoj rodičky :kytka:chci se zeptat, jeslti máte podobnou zkušenost. Dnes mi lékař udělal Hamiltna, pěkně mě to bolelo, začla jsem špinit, což jsem do ted neměla, bolesti mám jako při MS. Nic méně krvácení není výrazné, prostě po utření krev, ale o co mi jde, že jsem na papíře měla i takový krvavý hlen, ale jen kousek. Jedná se o zátku? případně svědčí to třeba o tom, že byl ten hmat úspěšný? :think: jsem otevřená na prst, tudíž i připravená k porodu, hlavička krásně naléhá, máte někdo takovou zkušenost, kdy jste rodili? 8o

Ahoj, tak mě dělal ten hmat ráno, taky mě celý den bolelo břicho jako při MS večer sem si to začala počítat, tak se intervaly zkracovali a jela sem :) přeju hodně štěstí ať se ti to rozjede a přeji rychlý porod :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí