Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ja mam pocit, ze pri prvnim tehotenstvi jsem to mela taky. Takove pichani uvnitr, jakoby jehlou. celkem neprijemne. Nevim, co to bylo, ale rodila jsem az o dost dni dyl.
Tohle pichani pocituju od 34tt.- sem v 36tt a zatim nerodim, takze bych to jako „znameni“ porodu nebrala, i kdyz…kazda to ma jinak ![]()
@ne-silenamatka já od toho 32. tt měla bolesti stydké spony, ale tohle je prostě jinačí, prostě to bolí uplně v rozkroku ![]()
@Anonymní píše:
@ne-silenamatka já od toho 32. tt měla bolesti stydké spony, ale tohle je prostě jinačí, prostě to bolí uplně v rozkroku
No tak mozna rodis
Preju pohodovy porod ![]()
Jj, mělo by to být tím, jak hlavička naléhá na čípek a on reaguje. Mám to také a jsem 34.tt
Nicméně to neznamená, že se ti to třeba nechystá k porodu ![]()
Taky jsem to v těhotenství měla
a přesně jak tady říkají holky, že hlavička naléhá na čípek a on reaguje ![]()
Jsem 39tt a mam to taky uz nejakou dobu, ted cim dal castej, treba vcera vecer jsem se od te pichave bolesti nemohla ani pohnout, uz jsem chtela jet do porodky, ale pak to zase preslo… take si myslim, ze je to tim, jak hlavicka naleha na cipek a proste to tam drazdi
Tyhle bolesti mám také : ) dnes jsem 40+2 jak píše @lenkaleni minulý týden jsem měla bolestí takovýho kalibru, že už mě chlap chtěl vézt do porodnice, aby mě prohlédli, jelikož jsem ani nemohla pomalu vylézt z postele, jak mě to píchalo nakonec to přešlo… a ted mě tam dole občas píchne…ale já už se tedy skoro modlím, at už se ta prdolka k něčemu odhodlá ![]()
Ahojte, trápí mě podobné píchání u spony stydké, spíše vpravo, akorát že se nechystám rodit a ani nejsem těhotná!
Menstruace má přijít asi za týden, možná malinko dřív. Je to jako by mě tam někdo píchal malou jehličkou. Ovulace už určitě byla a to před týdnem. Není to závislé na pohybu, prostě to přijde z ničeho nic - při sezení, chůzi, ležení… Několikrát do hodiny. Trvá to 3. den. Ta bolest je docela silná a nedá už se přehlížet.
Znáte to někdo? Uzliny? Močák? Cysta? Ale tak úplně dole?
Výtok žádný, bolesti břicha nejsou, jinak jsem v pořádku.
Ja jsem měla takové tahání a píchání teda po porodech, a souviselo to s pánevním dnem.
@Kočkorožka Díky, po porodu technicky vzato jsem, ale dítě už chodí do školy, takže tam asi souvislost nebude…
Tak to nevím. Já už jsem taky dlouho po porodu, a občas se mi to ještě ozve. Musím cvičit.
Dobrý den, dnes jsem druhý den po termínu a od ráda mi píchá v rozkroku, prostě když jdu tak mi tam píchá, jiné bolesti zatím nepociťuji. Hrozně se pozoruju
to vím, ale už bych ráda měla mimíska u sebe, může ta pichlavá bolest něco znamenat?