Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, začátkem ledna jedu se synem do Hamzovy léčebny. Je tu nějaká maminka, která tam byla nebo se taky chystá s prckem na rehabilitaci?
@Marsi nemám zkušenost s pobytem s dítětem. Ale moje mamina tam byla v duben-červen a bylo to tam báječný. Super prostředí a tak. Určitě chce jet po Novém roce znova.
@Marsi A můžu se zeptat na jaký jdete pavilon? Před dětmi jsem tam pracovala.
@kopretina11 byli jsme tam v červenci v pavilonu G u prim. Sílové na vyšetření a ta nám doporučila měsíční pobyt, pak nám v srpnu jen poslali dopis, že přijali návrh na léčbu a že včas se ozvou, jestli si dobře pamatuju, tak pavilon M.
@Marsi Tak to budete mít fajn. Jsou tam nově vybavené pokoje, s televizí a ledničkou (aspoň to tak bylo dřív)rehabka je v přízemí a přímo na pavilonu je i bazén. Sestřičky tam jsou taky fajn.
Příspěvek upraven 02.03.20 v 09:42
My jedeme do lázní poprvé, tak vůbec nevím jak to chodí…dočetla jsem se, že je v areálu školka, což je fajn ![]()
Je v areálu nějaká prádelna?
Jj, školka tam je. tuším, že je zrovna na tom M. Ale nevím, jeslti se za těch 5 let, co tam nejsem něco nezměnilo. Prádelna tam určitě je, ale nevím jak to funguje přesně na tom paviloně. Jestli to není jen pro jejich prádlo (osušky, ložní atd), ale to se když tak zeptáte vrchní. Jinak prostředí je tam opravdu nádherný. Nedávno jsem se tam byla podívat a ten park je opravdu krásnej. V areálu je také kavárna a tuším kadeřnice a manikérka. A u hlavní brány je i takovej malej obchůdek.
My sme tam byli v tom červenci a taky se nám tam moc líbilo
Na pobyt se těšíme, syn se těší hlavně na bazén, tak doufám, že nám ho taky naordinují ![]()
My bychom měli jet taky v lednu 2015, ale ještě nevíme přesný termín.
@Marsi Člověk si tam hrozně rychle zvykne. Pro mě je to srdcovka, byla jsem tam deset let.
@janpes Taky nevíme přesný termín, ale musím tam zavolat, jestli už neví přesný termín nástupu, protože v práci už píše staniční rozpis na leden, tak ať ví do kdy se mnou může počítat. Jedete poprvé?
Ja nastupuju se synem pristi tyden na pavilon M..jsem zvedava…pak muzu dat vedet jak to tam chodi. ja tam jezdila jeste jako dite ale myslim ze za tech 15 let se to zmenilo
jinak nam prislo v zari schvaleni lazni. a ted pred 14 dny mi volali jestli bysme mohli
@Allenka26 Jé, tak to je fajn, to se těším na info
Nám přišlo schválení v srpnu a včera sem s nimi taky mluvila a nastupujeme 12.1. Co jedete léčit? My DMO.
@Marsi taky DMO, jsem z toho nervozni, mám totiž dvojatka, jeden je zdravy a s druhym jedu, nevim jak to tam preziju ale je to jen 21 dni ![]()