Hanbím sa pred partnerom cikat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.5.24 23:40

Hanbím sa pred partnerom cikat

Ahoj dievčatá..chcela by som vedieť ako to vidíte s tým že sa partner by mal vidieť ako cikam…hanbím sa len ja? Alebo je to normálne že sa radšej budem zadrziavat močenie aby som sa nemusela vonku vycikať

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1250
12.5.24 23:44

Však snad nemusíš sedět před ním ne? Já si tedy vždycky někam zalezu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15689
13.5.24 00:09

Tak, když nebudeš k němu otočená přímo prd. elí, tak by to mělo být celkem v pohodě. :lol:
Ale jinak, není vůbec zdravé zadržování močení. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
13.5.24 05:33

Myslim, ze je naprosto normalni v pripade, ze clovek musi ven, si zalezt nekam, kde na nej nikdo necumi :nevim: To uz musi byt stav velke nouze (co si vybavuji za svuji zivot tak jednou, kdy to fakt neslo), pak holt se to nejak prezije, ono ani zadrzovat to nejde do nekonecna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
13.5.24 06:30

Je to divný, my spolu hodně sportovali a cestovali a důležité bylo čůrat s hezkým výhledem, tak podle toho vybíráme místa k zastavení :)

• Citovat
  • Upravit
8344
13.5.24 06:34

Nechápu, to on stojí hned vedle tebe? Vždyť není nic jednoduššího než zajít za nějaké křoví/strom a on mezitím půjde napřed a ty ho pak doženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
13.5.24 06:36

Tak před nim necikaj a mas to vyřešené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.5.24 06:55

Necíkám ani před manželem po 20 letech, nechápu, proč bych jako měla. Snad je normální, že si někam zalezu, když mám potřebu ne? Nebo ti na to potřebuje svítit? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14569
13.5.24 09:00

Já venku cikam nerada tak či tak, tak když mám byt dlouho venku, radši ani moc nepiju :oops: No ale když nechceš před nim, tak před nim necikej a někam zalez dál, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
13.5.24 11:28

No já nevím, ale mě nikdy partner nepozoroval jak jsem na malé. A když jste někde venku? No tak buď si někam zalezeš, nebo to pustíš… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24592
13.5.24 12:55

Vy se u toho pozorujete, jo? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15689
13.5.24 13:00
@lucad77 píše: Více

Třeba ho to vzrušuje se na ní při tom čučet a pak po ní bude časem vyžadovat i „zlatý déšť“. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
13.5.24 13:28

My jsme teda 2 kluci, takže občas před sebou čuráme do pisoáru, když třeba zastavíme na benzínce, ale záměrně to nevyhledáváme.
Pokud tedy bylo myšleno toto a ne erotická technika pissing, k tomu jsme se zatím nedostali, ale kdo ví, třeba po 70 až budeme inkontinentní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15689
13.5.24 13:36
@z.pepa píše: Více

Ne o pissing tu fakt nešlo. :P
To já jsem si z toho jen tak trochu udělala srandu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
13.5.24 13:41

Tak mně teda čůrat před partnerem nevadí :oops: :lol:
Venku mi teda čůrat vadí tak nějak obecně, ale ne kvůli partnerovi. Před ním se vyčůrám klidně :lol:

Ale asi i záleží na jeho reakci no. Pokud by mi dal najevo, že takové nechutné věci vidět nechce, tak bych se styděla taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí