Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Však snad nemusíš sedět před ním ne? Já si tedy vždycky někam zalezu. ![]()
Tak, když nebudeš k němu otočená přímo prd. elí, tak by to mělo být celkem v pohodě. ![]()
Ale jinak, není vůbec zdravé zadržování močení. ![]()
Myslim, ze je naprosto normalni v pripade, ze clovek musi ven, si zalezt nekam, kde na nej nikdo necumi
To uz musi byt stav velke nouze (co si vybavuji za svuji zivot tak jednou, kdy to fakt neslo), pak holt se to nejak prezije, ono ani zadrzovat to nejde do nekonecna ![]()
Je to divný, my spolu hodně sportovali a cestovali a důležité bylo čůrat s hezkým výhledem, tak podle toho vybíráme místa k zastavení ![]()
Nechápu, to on stojí hned vedle tebe? Vždyť není nic jednoduššího než zajít za nějaké křoví/strom a on mezitím půjde napřed a ty ho pak doženeš.
Necíkám ani před manželem po 20 letech, nechápu, proč bych jako měla. Snad je normální, že si někam zalezu, když mám potřebu ne? Nebo ti na to potřebuje svítit? ![]()
Já venku cikam nerada tak či tak, tak když mám byt dlouho venku, radši ani moc nepiju
No ale když nechceš před nim, tak před nim necikej a někam zalez dál, ne? ![]()
No já nevím, ale mě nikdy partner nepozoroval jak jsem na malé. A když jste někde venku? No tak buď si někam zalezeš, nebo to pustíš… ![]()
@lucad77 píše: Více
Třeba ho to vzrušuje se na ní při tom čučet a pak po ní bude časem vyžadovat i „zlatý déšť“.
![]()
My jsme teda 2 kluci, takže občas před sebou čuráme do pisoáru, když třeba zastavíme na benzínce, ale záměrně to nevyhledáváme.
Pokud tedy bylo myšleno toto a ne erotická technika pissing, k tomu jsme se zatím nedostali, ale kdo ví, třeba po 70 až budeme inkontinentní ![]()
@z.pepa píše: Více
Ne o pissing tu fakt nešlo. ![]()
To já jsem si z toho jen tak trochu udělala srandu. ![]()
Tak mně teda čůrat před partnerem nevadí
![]()
Venku mi teda čůrat vadí tak nějak obecně, ale ne kvůli partnerovi. Před ním se vyčůrám klidně ![]()
Ale asi i záleží na jeho reakci no. Pokud by mi dal najevo, že takové nechutné věci vidět nechce, tak bych se styděla taky.
Ahoj dievčatá..chcela by som vedieť ako to vidíte s tým že sa partner by mal vidieť ako cikam…hanbím sa len ja? Alebo je to normálne že sa radšej budem zadrziavat močenie aby som sa nemusela vonku vycikať