Hasící přístroj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
303
22.7.10 09:33

hasící přístroj

Ahoj

Chtěla jsem se zeptat jestli máte v autě hasící přístroj a vozíte ho sebou i v těch pařákách,no mě se jedná oto když musím nechat někde auto zaparkované zrovna na sluníčku tak jestli to není nebezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5429
22.7.10 09:45

Netuším zda je to nebezpečné,asi zase tolik ne,když to není povinné.Dříve jsem vozila.Pak vždycky prošel dobou použitelnosti,no a už jsem dlouho žádný nekoupila takže teď nevozím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.7.10 09:49

Hmm, já vždycky jezdila starým fáčkem na plyn, tak jsem si říkala, že když to chytne málo, tak ani nemá cenu to nějak hasit :mrgreen: a když to chytne hodně, stejně to neuhasím, ale teď se mi to zdá jako dobrý nápad. Co máte prosím za hasičáky a kolik to tak stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
22.7.10 10:10

my měli hasičáky ve služebních autech v práci. Zdá se mi to jako dobrá věc, jen je dobré mít ho někde pod sedačkou po ruce. Prootže zahrabaný v kufru mi přijde k prdu :lol:

Kolik stojí netuším, ale problém je právě to že poměrně rychle projde ta životnost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
22.7.10 11:06

Jojo chce to mít po ruce - jinak nestojí moc
http://e-safetyshop.eu/product.asp?…

:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
22.7.10 11:08

vozím hasičák v autě, v některých zahraničních zemích je to i povinné, vozím je i kvuli tomu, že jezdíme kempovat, tak ať je něco k dispozici
ohledně bezpečnosti, na hasičáku je rozsah teplot, při kterých by se měl ukládat, většinou je to rozsah -20-+60°C, takže do auta v pohodě, a hasičáky jsou na to stavěný, že jsou vystavené velkému žáru, vždyť mnohdy jde hasič v kombinéze s hasičákem v ruce do centra požáru. Určitě horší je v těchto vedrech vozit v autě knystr s benzínem, hlavně ty plastové, pokud je plný , tak se v teple benzín roztahuje, může prasknout a vytéct, pak už je na problémy zaděláno.

Ceny hasičáků jsou od 200,– za ten Autosprey, který také stačí na zažehnání zárodku požáru, a od 500,– za ty větší kilové, ale ty už zaberou více místa, ty autospreye se v pohodě vejdou do schránky před spolujezdce či do kapsy dveří a jsou ihned po ruce.
ty spreye mají životnost 3 roky- za 200,– to je cca 70kč na rok za nějaký pocit bezpečí, u klasických hasičáků by se měla dělat jednou do roka kontrola a každé 2 roky přetlakování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
25.4.12 07:56

Jen dotaz, existuje nějaký držák, který se to dá v autě nějak připevnit, viz konkrétně třeba tenhle hasičák?? http://auto.epiag.eu/…auta-1kg-i9/
I když je tam psáno, že umožňuje snadné připevnění, nějak jsme nepřišli na to, kam ho připevnit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí