Hatchimal znáte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
328
11.12.17 22:32

Máme. Myslela jsem, že doba od zapnutí po začátek líhnutí potrvá déle. Rozbalili jsme, zapnuli a do 15 minut se začalo líhnout. Víc by se mi líbilo, kdyby se dítě muselo o vajíčko starat třeba týden. Líhnutí asi půl hodiny, byla sranda to pozorovat. Po vylíhnutí se musí fakt silou, hodně silou tahat zvířátko ze skořápky. Pak si nějakou dobu neodpočinete, protože neustále musíte hlásit, co jaká barva znamená (pokud ještě dítě neumí číst, návod k tomu je) :lol: a ty jednotlivé fáze zase trvají poměrně krátkou dobu. My jsme za jedno odpoledne intenzivního hraní prošli všechny fáze od vylíhnutí až k etapě dítěte. Zvířátko se pak dá vyresetovat, že se vrátí do etapy miminka. Mojí holku to ale celkem rychle přestalo bavit a už pár dní zvířátko prostě spí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
11.12.17 22:34

Tak pokud ma nekdo zkusenosti, tak me to taky zajima. Dcerka chce taky k Vanocum, ale u ni je to jedna z X veci, tak trochu vahame, jestli stoji za to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
11.12.17 22:38

@shaari
Toho se prave taky bojim, je to draha sranda, aby to jen lezelo na policce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.12.17 22:39

@shaari takže když to dostane na Štědrý večer, tak jí to mám nechat líhnout nebo nechat až na druhý den? Dá se to nechat vylíhnout a pak to nechat spát do rána? A s tabletem to není propojitelné, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
11.12.17 22:39
@Oudrey píše:
Tak pokud ma nekdo zkusenosti, tak me to taky zajima. Dcerka chce taky k Vanocum, ale u ni je to jedna z X veci, tak trochu vahame, jestli stoji za to :nevim:

U nás to je jedno z přání, druhé je Kouzelný kůň Barbie, ještě asi o litr dražší 8). Pak to někde bude ležet, ale koupím jí to „vajco“, asi naposledy věří na Ježíška a napsala si dopis.

Příspěvek upraven 11.12.17 v 22:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.12.17 22:43
@laducha píše:
U nás to je jedno z přání, druhé je Kouzelný kůň Barbie, ještě asi o litr dražší 8). Pak to někde bude ležet, ale koupím jí to, asi naposledy věří na Ježíška a napsala si dopis.

ten kůň barbie je ale ptákovina, jsme to viděla na vlastní oči a jako za 2500? No to ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
11.12.17 22:47
@terinka4444 píše:
ten kůň barbie je ale ptákovina, jsme to viděla na vlastní oči a jako za 2500? No to ani omylem.

Já ho ani neviděla, zamítla jsem to hned po přečtení dopisu 8)
Včera jsme spolu byly na kukačku v Dráčiku a hrozně nutně potřebuje 3D Magic. Ono se to pořád mění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
11.12.17 22:49

@terinka4444 @Moniulik Upřímně bych to nikdy nekoupila a nikomu nedoporučovala. Je to ve finále dost „drahy plysak“. Největší zážitek pro naši malou byl Ten, kdy hladila vajíčko a ptak se lihnul, ale jak už tu někdo psal, všechny fáze jsou dost rychlý a dítě to podle mě rychle přestane bavit. Ale když to děti chtějí a ještě ke všemu na Vánoce tak je to potřeba. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45687
11.12.17 22:56

Tak jsem zase mimo. Ještě jsem o tom neslysela. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
11.12.17 23:00

@laducha
Presne jako u nas. Dcerka ma sest a porad meni sva prani. O vikendu mi na otazku, co chce od Jeziska rekla: “uvidis”. Ja rikam: “uvidim”? A ona, ze psat Jeziskovi nebude, ze mu to rika vecer pred spanim a takto to bude prekvapeni i pro me 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
11.12.17 23:01

@veria
Je to velky hit mezi holkama cca 3-7 let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45687
11.12.17 23:02
@Oudrey píše:
@veria
Je to velky hit mezi holkama cca 3-7 let :lol:

Zajímavý, mám pětiletou a ještě s tím nepřišla :) asi jsme tady na vsi zaostaly no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
11.12.17 23:05

V kazde parte leti neco jinyho. U nas ve skole to chteji vsechny holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
11.12.17 23:06

U nás si to dcera přeje jako hlavní dárek. Horší je, že podle ní si to přál i mladší brácha. Naštěstí v Německu už prodávají Hatchimals surprise, kde jsou v jednom vajíčku 2 zvířátka, takže jim z toho uděláme společný projekt. Cena těch dvojčátek je překvapivě stejná jako jednoho. Ale my máme radost, že jsme ušetřili kopu peněz. Taky totiž máme pocit, že se jim to bude líbit jenom chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45687
11.12.17 23:08
@Oudrey píše:
V kazde parte leti neco jinyho. U nas ve skole to chteji vsechny holky.

U nás asi neletí nic. Dcera ani nevěděla co si přát. Tak to sem rada ze nemusím dávat 2500 za takovou blbost. Jako určitě by se ji to líbilo, ale vím ze asi tak 2 dny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí