Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Janneta asi to vyřeším tak, že na tech par měsíců koupím kočár s korbou po nekom.. Známá mi nabízí xlander, ten je taky skladný.. (asi za 3 tis) Na to vajíčko seženu… A pak počítám podzim / konec podzima bude chtít už do sporťáku a koupila bych tenhle Hauck 3..recenze jsou dobré, co jsem tak koukala. A stejně, třeba tam nebude chtít být, tak na co set od thule za 30tis.. 😁
Ahoj, přispívat do diskuze. Ještě pár měsíců jsem měla Hauck runner 2 a teda, napřed se zdál být v pohodě. Poté přišly problémy s předním kolem a to jsem jezdila pouze po městě. Věčně klepající kolo, nešlo pomalu jezdit. To jsme vyřešili utahnutim šroubu u kola ( musí se jemně, jinak to nezatáčí ). Nicméně jsem se rozhodla pro Hauck runner 3 a nemůžu si stěžovat. Brzda je na úplně jiné úrovni, konstrukce pevnější, problémy s kolem zatím nejsou. Pokud projíždíte lesem či hodně nerovným povrchem, doporučuji kolo zaaretovat. Delší stříška je taky fajn. Co se týká pláštěnky, mě na to pasovala normálně z Hauck runner 2…dá se do něj dát i nesedici dítě, buď do úplného lehu nebo trošku zvednout ( pouzivame my, kvůli refluxu) snadno se čistí. Já si fakt nemůžu na nic stěžovat 😊
@Anellto no já vůbec nevím. Byla původně m tomu Hauck runner 2 a je to teda děsná plachta.
Ahoj, já mám pláštěnku z DM uni a sedí 😊
Holky já bych se zase chtěla zeptat na fusaky. S kočárkem R3 jsem celkem spokojená, ale buď jsem blbá já nebo ten kočár. Teď tam mám podzimní fusak a strašně klouže jak je chycený jen za ty pásy. No a teď vybírám zimni fusak a kamarádka mi na svém thule ukázala, že skoro každý fusak má kapsičku zezadu a ta se dá zaháknout za ležící desku. Ale R3 to má spojený s tou síťkou za sebou a fakt nevím jaký fusak teda koupit, abych ho měla jak někam zachytit, aby mi neklouzal 😅 😩 🤦🏻♀️ Takže otázka, trápí to z vás taky některou, jaký máte fusak a co mám dělat? Děkujuu 😊
@Luciee1990 ja mam zimni fusak z Emitexu a zezadu jsou tam takovy pogumovany dubinky a diky nim se to tolik neklouze.
Ale co mi prijde uplne nejlepsi jsou takove ty fusaky, co se zipem pridelavaji na podlozku do kocarku, to si myslim ze drzi nejlip ![]()
@Luciee1990 dělají originální fusak do Hauck…neklouže, prý…já mám od emitexu a neklouze
Nevíte jestli jde na Hauck 3 korbicka z dvojky třeba? Dá se koupit redukce na tu korbu?
@Janneta také řeším jak s autosedackou, máte někdo vyzkoušeno. Budeme mít miminko 5.5.2025 a na konci června jedem na půl roku na Sicílii a tam bych ho chtěla mít. Tady máme Hartan a ten je super mám jak korbicku, tak tašku do hartanu a doufám, že by šla i dohohle kočárku.
Zdravím.
Recenze skoro nepíši a do diskuzí se už vůbec nezapojuji… Nicméně bych ráda nasdílela zkušenost s Hauck Runner 3, který jsme pořizovali rok nazpět.
Přední kolo dělá bordel, zadní často také vržou (po promazáni chvíli ok a pak zase)… Je to hrozně vachrlaté… Když začala vypadávat deska na záda, která je přichycená pouze sucháčem (který přestal držet), tak už to moje nervy nedaly. Lituji, že jsem již rok na zpět nepořídila TFK/Thule, jelikož je to (samozřejmě i cenou) nesrovnatelné. Takže zvažte svoji investici (a nervy
).
,,Tisíc lidí, tisíc chutí,, jak se říká. Asi Vám nevyhovuje, mě nevyhovuje třeba absolutně TFK. To je zase sice konstrukčně pevné, ale proste tuhé. Ma to své pro a proti, jako každý kočárek
. Já mám Hauck 3 a jsem s ním spokojená, jezdíme hodně i po cestách necestách a jsem spokojenější jak s tfk. Projede všechno. Přední kolečko je pravda, že uz máme vyměněné ložisko a upravené, ale nic jiného nás nenaštvalo. Tak snad budete příště mít více štěstí na kočárek a více spokojenosti přeji. ![]()