Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, nemáte prosím někdo zkušenosti s kočárkem Hauck runner 3? Vyplatí se? Měli jsme kinderkraft a řešili jsme reklamaci kvůli klepajícímu přednímu kolečku. Tak nevím, jestli se vyplatí Hauck, nebo si raději připlatit za Thule. Děkuji
Hezký den, už jste kočárek kupovala? Nebo ještě ne. Nám teď do pátku přijde 😊
S dovolením se přidám. Taky mě zajímá víc recenzí, chystám se kupovat na podzim
Upřímně nejsem přesvědčená o tom, že Thule za takový peníze opravdu stojí, spis tam hodne stoji obrovská reklama, v každém případě pro moje potřeby má i hodně nedostatků, za takový prachy nejsem ochotná přistoupit na tolik kompromisů a na chození/ likvidaci kočárku po lesních cestách fakt nepotrebuju kocar za 20.000+, to můj názor.
Nám dnes Hauck dojde, jsem zvědavá. Četla jsem recenze, typu, jak si někdo stěžuje, že nemají moskytiéru nebo pláštěnku při něm, ale to mi přijde jako maličkost, pak na přední kolo, ale každý má jiné nároky a požadavky. Ale jinak většinou kladné hodnocení. 😊 Tak uvidíme. Hned Vám napíšu, jak ho vyzkoušíme. Jen my si ještě pořizujeme Hauck vložku do kočárku máme miminko 5 měsíců, ale už se nám nechtělo na tu chvíli investovat do korbičkového kočárku, který se nam rozbil a měli jsme v plánu sporťak kupovat až na jaře. Ještě mám zkušenost od kamarádky s TFK kocarkemy opravdu se řídí skvěle, ale cena je taky bohužel jinde ale oproti Thule je TFK bezkonkurenční
Děkuji, budu ráda za zkusenosti, TKF sem si s Thule porovnávala na prodejně a určitě se mi zdál do terénu mnohem lepší než Thule, ale zase se mi moc nelibi
Ze všeho nejlíp a pomer cena/výkon mi nejlíp vychází Hauck Runner 3. A můžu se ještě zeptat jakou vložku do toho budete mít?
Určitě, tuhle:
https://www.bohemiababyshop.cz/…-2v1-p25163/?…
Je to přímo do tohodle kočárku, a dá se pak přestavět na fusak až dítě vyroste 😊, mě to přijde prostě super.
Plus na stránce modrykonik.cz jsem k tomu kočárku zdarma dostala i batoh, a ten je taky fajn, plus jsem si pořídila ještě organizér, kam si můžete dát věci nahoře u řidítek. Za mě skvělá věc.
https://www.notino.cz/…/p-16213924/?…
Do budoucna jeste pak koupim prodlužovák na nohy, ale to je teď ještě brzo.
Jinak kočárek došel, mě přijde prostě úžasný, má o dost větší kola nez TFK ale není tak široký jak Thule aby se nevlezl do užších dveří 😄, teď jsem to zkoušela a vlezl se, odpružení super, nikde nic nevrže a stříška je na tom prostě úžasná nepotřebujete žádnou clonu navíc nic takového. U TFK je prostě konstrukce robustnější tím pádem víc vydrží než asi tady ten Hauck nebo Thule, ale já jsem spokojená poměr cena/kvalita. Já jsem spokojená 😊 ❤️
Tak to jsem ráda i za vás a děkuji za info, porad jsem váhala jestli ano nebo ne a aspoň ste mi pomohla se rozhodnout
Taky se mi na prodejně zdál super, otázka ještě jak obstojí po pár procházkách nějakým větším terénem, jestli se rychle nerozhrka… ale i tak u takového levneho kocarku mě to nebude štvát tolik jak u Thule, s kterym jsou stejne porad nejaky problémy a reklamace taky.
Ještě je škoda, že nemá okno ve strisce, ale viděla sem na FB že se na to dá nechat stříška s okénkem ušít kdyby mě to moc vadilo. Tu vložku určitě budu řešit taky protože malej má teprv 3 měsíce.
Ať se vám pěkně jezdí a klidně dávejte průběžně nový poznatky/zkušenosti budu ráda ![]()
Určitě, my jinak jezdíme terénem každý den, do zámeckého parku, po hrázi apod. Takže Vám dám vědět jak na tom je 😄. Úplně si nemyslím, že by to bylo tak hrozný s tím otvorem, člověk si to dítě tak jako tak zkontroluje, ale chápu 😊. Vložky budu mít dvě, tak Vám dám klidně i vědět, která je pak lepší. A jsem ráda, že můžu napsat, protože jsem taky chtěla nějaké recenze a ono zatím nikde nic moc. Ale koupi nelituji.
Příspěvek upraven 16.08.24 v 15:07
Jj, 3 se prodává relativně chvilku, tak sem doufala, že než ho koupím září/říjen já tak se něco objeví.
Pláštěnka a moskytiéra je maličkost to se dokoupí, u dražších kočárků taky žádné příslušenství není, kolikrát ani to blbý madlo. Ještě mi přijde fajn věc kryt toho předního plastu:
https://www.facebook.com/…37399556100/
@Veruška13 dobrý den, já bych se chtěla prosím zeptat jak to dopadlo s těmi korbičko-vlozkami? Jaký typ jste zvolila? Vyhovuje vám to? A nevadí vám že je mimi po směru jízdy a nekoukate na něj přímo? Budeme mít první v 03/25, a přemýšlím o tomhle Huack 3 i s tou vložkou, prostě kupovat drahé kočárky v setu když je v tom mimi stejně než se začne zvedat a pak jde do sporťáku, je prostě zbytečné drahý.. Ta vložka se mi líbí, ale když tam není okénko a je otočený ode mě mimi, tak zda je to nějaký problém, nebo tak?
A recenze co se týká jízdy v terénu tedy super?
Prosim o radu 😊
@KačkaH.91 píše: Více
Hezký den, ne právě že naopak, myslím si, že bylo super že viděl on sám hezký ven, problém s tím, že tak není okynko jsem vyřešila tak, že jsem si nechala ušít stříšku s okýnkem 😄 ✌️a celkově jsem si ho nechala udělat podle svých představ. V terénu je všechno super zvládá těžký cesty i po polních cestách. Jen je potřeba se o kočárek starat, aby pak,,nehrkal,, jak si většinou stěžují, ale když se vždycky úpravy brzda, vyčistí, tak je všechno super 😊. Jinak měla jsem přímo Hauck vložku a pak ještě jednu větší, kterou Vám mimochodem můžu nabídnout, protože my už jezdíme v polosedě 😊 bez vložky.
Dobry den, mate prosim nekdo plastenku na Runner 3? Muzete se podelit o odkaz? Meli jsme od Emitexu a i presto, ze tam psali, ze to sedi, tak proste byla mala. Nechci jich kupovat x. Dekuji ![]()
@Veruška13 píše: Více
Cena v pohode, jen mi jde o to, zda to ma nekdo vyzkouseno skutecne na Runner 3?
Ta plastenka co jsem koupila ma na fotce taky Runner 2, jako posilate, ale trojka ma asi o dost vetsi strisku, kdyz to neslo ![]()
Zdravím
, též o kočárku uvažuji, mám obdobný problém, jako @KačkaH.91 a přemýšlím, jestli se dá nějak vyřešit i vložení autosedačky (vajíčka). Adaptéry jsem nenašla, tak předpokládám, že “napevno” to nepůjde. Vy, co jste vozily menší miminka (termín máme březen 2025), jak jste řešily?
Děkuji ![]()