Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem dnes 17 dní po ovulaci (s Clostilbegytem) a měla jsem dnes slaboulinkou druhou čárku, a beta hcg z krve 49,4. S prvním dítětem jsem měla 19DPO 134. Myslíte že to může být ještě dobré prosperující těhotenství? Vím, že se to z jedné hodnoty nepozná, ale jestli jste měl třeba někdo hcg taky takhle nízko ale dál stoupalo v „dobrých násobcích“?
Omlouvám se za anonym, ale chodí sem i někdo z rodiny a chtěli bychom si to zatím nechat pro sebe, nebylo by to naše první neprosperující těhotenství.
to se ale fakt nedá říct, chce to opakovat v pondělí jaký bude nárůst. v každém těhu ty hodnoty jsou jiné a každé těhotenství začíná od 0
takže těhotná ji a pokud v pondělí bude hcg pře 100 tak to vypadá dobře ![]()
@Markéta80 píše:
to se ale fakt nedá říct, chce to opakovat v pondělí jaký bude nárůst. v každém těhu ty hodnoty jsou jiné a každé těhotenství začíná od 0takže těhotná ji a pokud v pondělí bude hcg pře 100 tak to vypadá dobře
Markét díky moc za odpověď
. Byli to šílené nervy, ale dnes HCG 237,1
takže budeme zase doufat ![]()
@Anonymní píše:
Markét díky moc za odpověď. Byli to šílené nervy, ale dnes HCG 237,1
takže budeme zase doufat
Ahoj holky, jsem dnes 17 dní po ovulaci (s Clostilbegytem) a měla jsem dnes slaboulinkou druhou čárku, a beta hcg z krve 49,4. S prvním dítětem jsem měla 19DPO 134. Myslíte že to může být ještě dobré prosperující těhotenství? Vím, že se to z jedné hodnoty nepozná, ale jestli jste měl třeba někdo hcg taky takhle nízko ale dál stoupalo v „dobrých násobcích“?
.
Omlouvám se za anonym, ale chodí sem i někdo z rodiny a chtěli bychom si to zatím nechat pro sebe, nebylo by to naše první neprosperující těhotenství