HCG 17DPO

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.10.13 16:29

HCG 17DPO

Ahoj holky, jsem dnes 17 dní po ovulaci (s Clostilbegytem) a měla jsem dnes slaboulinkou druhou čárku, a beta hcg z krve 49,4. S prvním dítětem jsem měla 19DPO 134. Myslíte že to může být ještě dobré prosperující těhotenství? Vím, že se to z jedné hodnoty nepozná, ale jestli jste měl třeba někdo hcg taky takhle nízko ale dál stoupalo v „dobrých násobcích“?
Omlouvám se za anonym, ale chodí sem i někdo z rodiny a chtěli bychom si to zatím nechat pro sebe, nebylo by to naše první neprosperující těhotenství :(.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59373
4.10.13 17:05
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem dnes 17 dní po ovulaci (s Clostilbegytem) a měla jsem dnes slaboulinkou druhou čárku, a beta hcg z krve 49,4. S prvním dítětem jsem měla 19DPO 134. Myslíte že to může být ještě dobré prosperující těhotenství? Vím, že se to z jedné hodnoty nepozná, ale jestli jste měl třeba někdo hcg taky takhle nízko ale dál stoupalo v „dobrých násobcích“?
Omlouvám se za anonym, ale chodí sem i někdo z rodiny a chtěli bychom si to zatím nechat pro sebe, nebylo by to naše první neprosperující těhotenství :(.

to se ale fakt nedá říct, chce to opakovat v pondělí jaký bude nárůst. v každém těhu ty hodnoty jsou jiné a každé těhotenství začíná od 0 ;) takže těhotná ji a pokud v pondělí bude hcg pře 100 tak to vypadá dobře :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.13 14:18
@Markéta80 píše:
to se ale fakt nedá říct, chce to opakovat v pondělí jaký bude nárůst. v každém těhu ty hodnoty jsou jiné a každé těhotenství začíná od 0 ;) takže těhotná ji a pokud v pondělí bude hcg pře 100 tak to vypadá dobře :*

Markét díky moc za odpověď ;). Byli to šílené nervy, ale dnes HCG 237,1 :) takže budeme zase doufat :andel:

• Citovat
  • Upravit
59373
7.10.13 14:28
@Anonymní píše:
Markét díky moc za odpověď ;). Byli to šílené nervy, ale dnes HCG 237,1 :) takže budeme zase doufat :andel:
:potlesk: :potlesk: to je ale krásný nárůst. to vypadá velice dobře :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital