Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to v normě a ano jsi těhotná. Ale zda je těhotenství prosperující nebo ne ti jedna hodnota nepoví. Teď máš dvě možnosti..buď jít na odběr znovu v pondělí a pokud násobně stoupne (v to pondělí by měla být cca kolem 1600) tak je naděje že je to ok, a nebo vyčkat a domluvit se se svým gynekologem na vyšetřeni. Tam by bylo ideální jit tak abys byla cca 7-8tt podle poslední ms
Těhotná jsi. Jestli to bude prosperující těhotenství to z jedné hodnoty nezjistíš.
@Anonymní píše: Více
Omlouvám se, neumím poradit. Ale chci se zeptat. Když jsi byla ráno na krev tak už dnes máš výsledky? Nikdy jsem HCG z krve nešla zjišťovat, myslela jsem, že na výsledky se čeká. Ony jsou hned? A byla jsi ve Spadia lab nebo kde? Děkuji a držím palce ať hodnoty hezky rostou
![]()
@Paura
Výsledky mám jen díky tchýni
dělá v laboratoři, jinak bych čekala do pondělí.
A děkuji ![]()
Hladina HCG 400 může být v normě pro rané těhotenství, ale je důležité sledovat její trend. Doporučuji kontaktovat svého gynekologa, aby ověřil, že vše probíhá jak má.
Ahoj holky,
už 6 den jsem nedostala MS, testy 4× pozitivní se slabou čárkou, poslední test dělaný dnes digitální ukazoval 2-3 týdny, byla jsem ráno na krev a dle výsledků mám HCG 400, je to v normě?