Bolesti od počátku těhotenství, rodička 35+

Jane389
11.9.24 14:35

Ahoj ,měli jste po 35+ v těhotenství od počatku bolesti ?

Ahoj, mám dvě děti syna 16 let, dcera 10 let. Mám za sebou dva samovolně potraty hned zpočátku těhotenství 4-5 týden. Rozhodli jsme se s přítelem, že si ještě uděláme dítě a tak se nám povedlo…minulý týden jsem byla u Dr a to mini semínko mělo 4-5 mm :dance: Chtěla jsem se zeptat zda jsou normální bolesti podbřišku a píchání a bolest kostrče…nekrvacim vše je ok…ale přemýšlím jestli jsem si toho kdysi nevšimla nebo to je už fakt věkem, že to tělo hůř zvládá? Nemůžu mít na břichu ani pás s riflí připadám si jak v 7 měsíci :lol: :D :roll: :mrgreen: Děkuji za zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16996
11.9.24 15:18
@Jane389 píše: Více

Ahoj,

já jsem jako prvorodička ve 23 měla velké bolesti - myslela jsem že umřu. Strašně mě bolel podbřišek, bylo mi špatně, kyčle mě bolely, měla jsem pocit praskající kůže na stydké sponě - vše fyziologické. Měla jsem pak i velké bolesti ke konci s roztahováním pánve. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jane389
11.9.24 16:29

@chs.jasmin je to fakt mazec. Ale když si lehnu na záda tak skoro nic…jo a do kyčlí mi to začalo jít taky dnes odpoledne…tohle mi dělalo u syna v 8 měsíci když mě tlačila hlavička…tak si říkám jestli to je normální, nebo už jsem fakt stará :think: :lol: Snad bude vše ok nechci to nějak hrozit doktorem, když nekrvacím ani nemám jiné problémy…jdu na kontrolu příští čtvrtek snad bude vše ok.. :roll: A prosím tě kdy tě to přešlo než to začalo znovu :ok_hand: 🤣

• Citovat
  • Upravit
16996
11.9.24 17:59
@Jane389 píše: Více

Všechny příznaky mi ze dne na den uplně přešly ve 13tt (to jsem se tehdy hodně lekla) a až do cca 30tt jsem měla naprosto luxusní těhotenství, pak začalo rozšiřování pánve a to zase začalo strašně bolet. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
11.9.24 20:43

Bolelo mě všechno :D Od začátku až do konce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
12.9.24 03:17

Je normální mít občasné bolesti podbřišku a píchání, zvlášť pokud jste už starší. Pokud nekrvácíte a lékař říká, že je vše v pořádku, pravděpodobně je to běžná součást těhotenství. Přesto se určitě poraďte se svým lékařem, pokud máte jakékoli obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí