Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jane389 píše: Více
Ahoj,
já jsem jako prvorodička ve 23 měla velké bolesti - myslela jsem že umřu. Strašně mě bolel podbřišek, bylo mi špatně, kyčle mě bolely, měla jsem pocit praskající kůže na stydké sponě - vše fyziologické. Měla jsem pak i velké bolesti ke konci s roztahováním pánve. ![]()
@chs.jasmin je to fakt mazec. Ale když si lehnu na záda tak skoro nic…jo a do kyčlí mi to začalo jít taky dnes odpoledne…tohle mi dělalo u syna v 8 měsíci když mě tlačila hlavička…tak si říkám jestli to je normální, nebo už jsem fakt stará
Snad bude vše ok nechci to nějak hrozit doktorem, když nekrvacím ani nemám jiné problémy…jdu na kontrolu příští čtvrtek snad bude vše ok..
A prosím tě kdy tě to přešlo než to začalo znovu
k_hand: 🤣
@Jane389 píše: Více
Všechny příznaky mi ze dne na den uplně přešly ve 13tt (to jsem se tehdy hodně lekla) a až do cca 30tt jsem měla naprosto luxusní těhotenství, pak začalo rozšiřování pánve a to zase začalo strašně bolet. ![]()
Je normální mít občasné bolesti podbřišku a píchání, zvlášť pokud jste už starší. Pokud nekrvácíte a lékař říká, že je vše v pořádku, pravděpodobně je to běžná součást těhotenství. Přesto se určitě poraďte se svým lékařem, pokud máte jakékoli obavy.
Ahoj, mám dvě děti syna 16 let, dcera 10 let. Mám za sebou dva samovolně potraty hned zpočátku těhotenství 4-5 týden. Rozhodli jsme se s přítelem, že si ještě uděláme dítě a tak se nám povedlo…minulý týden jsem byla u Dr a to mini semínko mělo 4-5 mm
Chtěla jsem se zeptat zda jsou normální bolesti podbřišku a píchání a bolest kostrče…nekrvacim vše je ok…ale přemýšlím jestli jsem si toho kdysi nevšimla nebo to je už fakt věkem, že to tělo hůř zvládá? Nemůžu mít na břichu ani pás s riflí připadám si jak v 7 měsíci
Děkuji za zkušenosti