Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Naměří kulový, bohajeho chápu, že chceš být těhotná, ale dej tomu čas aspoň po očekávané menses a i pak další 3 měsíce se raději drž zpátky, jsou rizikové. Znám páry, které do světa vytrubovaly už při pozitivní čárce a pak ![]()
A pochybuji, že by ti vůbec udělali odběr, leda tak na vlastní žádost s že si ho zaplatíš, odběry se dělají tak 9.-11.týden tuším.
Když naměří nulu, budeš zakládat diskuzi, jestli není moc brzo. Když naměří pár jednotek, bude to znamenat prd, protože to v klidu může odejít s MS. Tak jako tak, přínos těstování 10 dní po ovulaci je nula nula prd. Počkej minimálně do pondělí.
@Anonymní píše: Více
Ahoj já měla ovu 1.1. a na testu jsem nic nemela ale mam bolest podbrisku pachut v ustech a od vcera mam trochu napeti v prsou MS ma prijit pristi tyden tak jsem zvedava ale cekam nikam bych k dr zatim nesla
Asi bych počkala. Teď řeším podobnou věc a tisíckrát lepší by bylo jít tam později. Zkus počkat aspoň do termínu ms.
Dobrý večer dámi, zítra jdu na odběr krve HCG
Moje ovulace byla 31.12. s tím že proběhl i pohlavní styk bez ochrany.Test byl hrozně slaboučký
Myslíte že by tam mohli něco naměřit? Byl někdo tak brzy? Jsem hrozně nervózní bojím se že se to opět nepovedlo