Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Možnost určitě je, já při prvním taky dost krvácela snad dva týdny a malýmu bude za chvíli 7…ale je to bud a nebo, určitě je pozitivní že hcg furt tolik roste
držím palce ![]()
@Anonymní píše:
Holky prosim o nazor ci vasi zkusenost…jse tehotna, teprve v pocatku…zacala jsem vcera dost krvacet, prirovnala bych to ke stredni ms, tak jsem vcera jela na pohotovost, tam mi dali utrogestan a vzali krev na hcg…to se za den a par hodin zdvojnasobilo, ale krvacim stale…myslite, ze je nejaka moznost aby se tehotensti udrzelo? dekuji za odpovedi…omlouvam se za anonym, je to hodne cerstve, nechci, aby se to rozneslo…
ultrazvuk dělali? mě se tohle stalo v 8 tt ale krvácela jsem šíleně, i při samovolné potratu to bylo slabší. To co ze mě šlo bylo jak z noční můry
, stalo se to ve 3 ráno, v 8 ráno jsme jela k lékaři, už jsme nekrvácela že jsme potratila. dle popisu sám řekl že je to jasné ale že mrkne na utz jestli vše odešlo samo a najednou že srdíčko tam je ale nejspíš potratim, tak hned do nemocnice a tam taky že nelepší bude ukončení, je tam šíleně velký hematom
ale mohla jsem jít vlastně na potrat když srdíčko tlouklo? ne nemohla, řekla jsme jim že budu doma ležet a na revizi můžu kdykoliv. hematom tam byl strašně dlouho, až kolem 22tt se začal rozpadat. Pokud hcg roste je to dobrý, záleží z jakého důvodu je krvácení. určitě ležet a doufat, teď se nic víc dělat nedá ![]()
@Markéta80 jo na utz zatin zarodek nevidel…ani hematom ci cokoliv jineho z ceho by to mohlo krvacet…ja uz se pres noc smirila s tim ze to odeslo a kdyz jsem rano zjistila vysledky krve zas to do me vehnalo nadeji, ale jsem z toho spatna…to uz neni spineni, mi to prijde jako rozjeta ms
sednu na wc a kape to…
A ve kterém teda jsi tydnu? A od kdy byla vzata krev? A jaky je dalsi postup? Moc ti drzim palce, at he vse o. k. a na utz dr neco videl? Gestacni a zloutkovy vacek?
@terokac
ze mě to prostě teklo, nebylo to klasické krvácení i velké sraženiny a malá se držela. ten pohled na utz nebyl hezký, malá měla 1,5cm a hematom kole dokola o vel 6×8cm
. Doktoři říkali že kdyby byl hematom pod gestačnim váčkem je to ok ale já ho měla nad a po stranách tak hrozilo že jak se hematom začne měnit začne deformovat gestační váček. Po 12tt už hematom nikdo neřešil
chce to prostě čekat, uvidíš co další utz, někdo má i klasickou ms na začátku ale je mě jasné že je to na nervy protože v těhotenství krvácení je špatně
. Já taky tam šla že jsem potratila takže pak vlastně bylo vše + a vdy když jsem šla na wc tak strach co bude, ale od té noci žádné krvácení. navíc vim čim jsem si to způsobila takže bych si za to mohla sama ![]()
@Susan23 na utz zatim nic nevidel, je to opravdu ranne tehitenstvi…no dalsi postup lezet, pdpocivat a v pondeli na krev at vidime co se deje
@Markéta80 dekuju
no uvidim v pondeli, nic jineho stejne nevymyslim
Holky dekuju za podporu, hcg spadlo, mimco si to rozmyslelo dekuji za podporu ![]()
Holky prosim o nazor ci vasi zkusenost…jse tehotna, teprve v pocatku…zacala jsem vcera dost krvacet, prirovnala bych to ke stredni ms, tak jsem vcera jela na pohotovost, tam mi dali utrogestan a vzali krev na hcg…to se za den a par hodin zdvojnasobilo, ale krvacim stale…myslite, ze je nejaka moznost aby se tehotensti udrzelo? dekuji za odpovedi…omlouvam se za anonym, je to hodne cerstve, nechci, aby se to rozneslo…