Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobrý den, nemáte někdo typ na nějakou příjemnou měkkou deku do kočárku? Nevíte, jaké jsou od Pinkie nebo Emitex?
Děkuji ![]()
Kupovala jsem v Lidlu za 199 kc, neskutecne hebka, jemna, i po x vypranich je stale jako nova.
@Jogrr píše:Škoda, že je nemají pořád. To jste kupovala, když bylo nějaké dětské zboží?
Kupovala jsem v Lidlu za 199 kc, neskutecne hebka, jemna, i po x vypranich je stale jako nova.
Jako do korby? Tu koupíš snad všude, kde mají potřeby pro děti.
@lleennttiillkkaa píše:
Jako do korby? Tu koupíš snad všude, kde mají potřeby pro děti.
Do sporťáku. Já koupila nějakou lacinou a po vyprání je jak hadr
@bob80 do sporťáku bych si koupila tzv. nepadací a nekoukala na hebkost, ale na praktičnost.
BoboBaby - sada dvou kusů, každá 75×100 cm, uzasně hebké. Dostala jsem je k narození miminka a jsou super. Navíc mají neutrální barvu.
@lleennttiillkkaa píše:
@bob80 do sporťáku bych si koupila tzv. nepadací a nekoukala na hebkost, ale na praktičnost.
On si ji právě prcek rád žmoulá v ruce
. Tak bych chtěla nějakou příjemnou a když bude nepadací, tak to bude dokonalý ![]()
@bob80 ano, kdyz byly v akci veci pro nejmensi. Bylo to cca loni v cervenci a od te doby ji meli jeste nekolikrat, ale vzdy s jinym motivem.
@bob80 píše:
On si ji právě prcek rád žmoulá v ruce. Tak bych chtěla nějakou příjemnou a když bude nepadací, tak to bude dokonalý
Mám nepadací jarně podzimní od Emitexu a zas taková muchlací mi nepřijde. Ale to uvazovaní je prima!
Kupovala jsem nepadací od Gadeo, normální flís, po vyprání je stále měkká a příjemná.
Koupila bych originál španělku (na bazaru je jich spousta). Je fakt úžasná, nesepere se a bazarová není taková pálka. Sama jednu mám, ale nedám. Je to jedna z mála věcí, co si po dětech chci nechat ![]()