Helen Doron pro miminka do roka?

891
2.12.10 13:52

Helen Doron pro miminka do roka

Ahojky, chodíte/chodila jste některá na kurzy Helen Doron s miminem (myslím tak do roka)? Prosím nepište, pokud nemáte tu zkušenost a zároveň si myslíte, že je to zbytečné. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5639
2.12.10 15:03

Ahojky, já mám skoro 17měsíčního chlapečka. Chodíme od půl roku. Hodiny jsou fajn. Mně i malýmu se to líbí. Jasný, že zatím nic anglicky neumí, vždyť pomalu nemluví česky. Ale hraje si, poslouchá angličtinu, je mezi ostatními dětmi. Chodí tam s námi holčička, která je asi o 2-3 měsíce starší, a ta už anglická slovíčka opakuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
2.12.10 15:14

Gama, nic proti. Zajdi si na lekci zdarma, podívej se, jestli ti bude vyhovovat lektorka. Nejde jen o angličtinu, ale celkově o stimulaci. Neočekávej od toho, že se dítě do tří let rozmluví anglicky, ale myslím, že je to fajn nápad a angličtina učená takovou přirozenou zábavnou metodou je vždycky prima :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.10 17:18

za mě doporučuju, syn ho navštěvoval od roka a půl a když nastoupil do anglické školky tak už se té angličtiny tolik nebál.. jinak dítě je mezi dětmi a vše se učí hrou, my byli spokojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze