Help - tiskárna netiskne :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Help - tiskárna netiskne :(
Ahojky, ennajde se tu prosím někdo, kdo rozumí tiskárnám? Mám starší inkoustovou od HP, mám ji pár měsíců(kupovala jsem použitou). Moc často netisknu. DOteĎ tiskla v pohodě, ale dneska jsem s ní potřebovala něco vytisknout, a ona netiskne. Dělá jsešchno jakoby tiskla, vezme papír, a ten jezdec s barvama jezdí po papíře, ale vyhodí mi to prázdný papír, max. s pár šmouhama. Barva tam určitě je, mám ji tam teprve asi ty 3 měsíce, a za tu dobu jsem tím vytiskla možná 50 stránek, spíš ani to ne. A na počítači mi to ikonku barva ukazuje cca 75 procent že tam ještě je
Nevíte prosím někdo, co s tím může být?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@slavuska1 no to záleží, jak je tiskárna dělaná a jestli má trysky na toneru nebo přímo přidělané
, dá se to propláchnout horkou vodou, propíchnout, koupit nové náplně…to je dost individuální a nevím, na co se cítíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mela jsem podobny problem, s temer novou tiskarnou, zacala spatne tisknout, dochazely barvy, tak jsem dala novy a netiskla pro zmenu vubec
. vyjizdel prazdny papir, zvuky to delalo spravne.
byli ucpane trysky ![]()
edit, docetla jsem. ja mam cisteni v nastaveni tiskarny, jen jsem nastavila program a ony se samy vycistili. ale jak pisu, mam tiskarnu od Vanoc..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žirafátko @shina moc děkuju, nakonec jsem to umyla tou vodou tu kazetu, a už tiskne
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit