Help - tiskárna netiskne :(

31672
27.6.13 12:21

Help - tiskárna netiskne :(

Ahojky, ennajde se tu prosím někdo, kdo rozumí tiskárnám? Mám starší inkoustovou od HP, mám ji pár měsíců(kupovala jsem použitou). Moc často netisknu. DOteĎ tiskla v pohodě, ale dneska jsem s ní potřebovala něco vytisknout, a ona netiskne. Dělá jsešchno jakoby tiskla, vezme papír, a ten jezdec s barvama jezdí po papíře, ale vyhodí mi to prázdný papír, max. s pár šmouhama. Barva tam určitě je, mám ji tam teprve asi ty 3 měsíce, a za tu dobu jsem tím vytiskla možná 50 stránek, spíš ani to ne. A na počítači mi to ikonku barva ukazuje cca 75 procent že tam ještě je :think: Nevíte prosím někdo, co s tím může být? :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4466
27.6.13 12:27

Ucpané trysky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
27.6.13 12:27

To spíš vypadá, že je ta barva zaschlá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
27.6.13 12:28

@Žirafátko @shina a dá se s tím něco dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
27.6.13 12:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
27.6.13 12:30

@slavuska1 no to záleží, jak je tiskárna dělaná a jestli má trysky na toneru nebo přímo přidělané :nevim:, dá se to propláchnout horkou vodou, propíchnout, koupit nové náplně…to je dost individuální a nevím, na co se cítíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
27.6.13 12:51

Mela jsem podobny problem, s temer novou tiskarnou, zacala spatne tisknout, dochazely barvy, tak jsem dala novy a netiskla pro zmenu vubec :think:. vyjizdel prazdny papir, zvuky to delalo spravne.
byli ucpane trysky :pankac:

edit, docetla jsem. ja mam cisteni v nastaveni tiskarny, jen jsem nastavila program a ony se samy vycistili. ale jak pisu, mam tiskarnu od Vanoc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
27.6.13 13:02

Tipuju že barva zaschla, nebo se tam něco ucpalo…

• Citovat
  • Upravit
31672
27.6.13 13:07

@Žirafátko @shina moc děkuju, nakonec jsem to umyla tou vodou tu kazetu, a už tiskne :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí