Hematom 23mm

26
27.2.25 11:39

Hematom 23mm

Ahoj, vím že tu je dost diskuzí ale ráda bych založila novou
Dneska 13+2 a začala jsem krvácet jasnou červenou krví žádné sraženiny nic, utíkala jsem na pohotovost a miminko v pořádku, srdíčko tlouklo a mimi házelo nohami. Zjištěný hematom 23mm :zed: dost jsem se lekla. Do toho beru léky na srážlivost krve takže asi tolik krve. :think: měl to někdo podobně? Dopadlo vše v pořádku? Za jak dlouho může hematom odejit nebo se vstřebat? Ještě zítra zajedu ke svému dr a na vše se zeptám ale zajímají mě vaše zkušenosti. Jinak jsem dostala ascorutin a léky na udržení. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.2.25 15:07

Měla jsem hematomy u dvou těhotenství, u obou i takhle po prvním trimestru. Obě těhotenství skončila porodem, v obou případech lehce předčasně. :nevim:
Hematomy odcházely dlouho… týdny. Přesně si to nepamatuju.

• Citovat
  • Upravit
53
28.2.25 15:45

A dostala jsi něco na hematom? Dali ti nějaké léky?
Já jsem také měla, měla jsem na to hormony, odpočinek. Známá měla delší čas, vstřebat se.
Mohlo by vše vyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
28.2.25 15:48

Ahoj, dnes už jen špinění dostala jsem progesteron a ascorutin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
28.2.25 15:50
@Tyna23349 píše: Více

Super, vše ber, jak máš, kdyby něco, kontrola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
28.2.25 16:49

@Freesia1 Mam ještě dotaz nemam na koho se obrátit je možné že by ta sraženina vyšla ven v celku? Teď jsem se byla sprchovat a vylezl ze mě 2cm sraženina myslím že je to ten hematom :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
28.2.25 16:53

Někomu se prý ten hematom vstřebá, někomu vyjde. Pokud vyjde, nejsou bolesti a tak, tak je to fajn.
Pokud máš krvácení, zajdi ještě k lékaři a nech si předepsat třeba na týden neschopenku.
Je klidně možné, že vyšel. Opatrně, klidový režim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.25 16:58

Já měla hematom v těhotenství bohužel to nedopadlo a mimo jsem musela porodit ne$ive v 14 TT.. :( celé těhotenství jsem kvůli tomu trčela v nemocnici pořád jsem doma silně krvácela jak z kohoutku. Hrozilo mi vykrvácení.. snad to u tebe bude jinak přeju síly a ať se daří :srdce: :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.25 16:59

Mělo tam být *MIMI
omlouvám se

• Citovat
  • Upravit
26
28.2.25 16:59

@Freesia1 dekuju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
28.2.25 18:53

Tak já teď jedu z pohotovosti a opravdu to byl ten hematom prý tam ještě kousíček je. Miminko v pořádku pěkně se vrtělo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
28.2.25 19:07
@Tyna23349 píše: Více

Jee, tak to je fajn zpráva, že jsi zkontrolovana. Bude dobre. Věřím, že miminku i tobě zajistili pěknou péči. Dopřejte si odpočinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí