Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, vím že tu je dost diskuzí ale ráda bych založila novou
Dneska 13+2 a začala jsem krvácet jasnou červenou krví žádné sraženiny nic, utíkala jsem na pohotovost a miminko v pořádku, srdíčko tlouklo a mimi házelo nohami. Zjištěný hematom 23mm
dost jsem se lekla. Do toho beru léky na srážlivost krve takže asi tolik krve.
měl to někdo podobně? Dopadlo vše v pořádku? Za jak dlouho může hematom odejit nebo se vstřebat? Ještě zítra zajedu ke svému dr a na vše se zeptám ale zajímají mě vaše zkušenosti. Jinak jsem dostala ascorutin a léky na udržení. Děkuji
Měla jsem hematomy u dvou těhotenství, u obou i takhle po prvním trimestru. Obě těhotenství skončila porodem, v obou případech lehce předčasně. ![]()
Hematomy odcházely dlouho… týdny. Přesně si to nepamatuju.
A dostala jsi něco na hematom? Dali ti nějaké léky?
Já jsem také měla, měla jsem na to hormony, odpočinek. Známá měla delší čas, vstřebat se.
Mohlo by vše vyjít.
Ahoj, dnes už jen špinění dostala jsem progesteron a ascorutin
@Tyna23349 píše: Více
Super, vše ber, jak máš, kdyby něco, kontrola.
@Freesia1 Mam ještě dotaz nemam na koho se obrátit je možné že by ta sraženina vyšla ven v celku? Teď jsem se byla sprchovat a vylezl ze mě 2cm sraženina myslím že je to ten hematom ![]()
Někomu se prý ten hematom vstřebá, někomu vyjde. Pokud vyjde, nejsou bolesti a tak, tak je to fajn.
Pokud máš krvácení, zajdi ještě k lékaři a nech si předepsat třeba na týden neschopenku.
Je klidně možné, že vyšel. Opatrně, klidový režim.
Já měla hematom v těhotenství bohužel to nedopadlo a mimo jsem musela porodit ne$ive v 14 TT..
celé těhotenství jsem kvůli tomu trčela v nemocnici pořád jsem doma silně krvácela jak z kohoutku. Hrozilo mi vykrvácení.. snad to u tebe bude jinak přeju síly a ať se daří
![]()
Tak já teď jedu z pohotovosti a opravdu to byl ten hematom prý tam ještě kousíček je. Miminko v pořádku pěkně se vrtělo ![]()
@Tyna23349 píše: Více
Jee, tak to je fajn zpráva, že jsi zkontrolovana. Bude dobre. Věřím, že miminku i tobě zajistili pěknou péči. Dopřejte si odpočinek.