Průjem během těhotenství

Anonymní
27.2.25 10:20

Průjem během těhotenství

Ahojte holky.

Jsem v 6 měsíci těhotenství. Asi mi včera nesedlo jídlo a mám od večera průjem, byl doprovázený i křečmi. Asi to bude mastnějším vývarem, ale žádné zvracení, žádné teploty. Je to určitě lepší než bylo, jen jsem taková pod tlakem, jestli se nemůže něco stát mimču. Normálně mě totiž v těhotenství trápí opak, jsem bežně zabetonovaná, tak jsem teď taková vyjukaná. Už jsem dneska najela mrkev a černý čaj, zvýším příjem tekutin.

Jaké signály spojené s průjmem v těhotenství mám brát jako varovné, kdyby náhodou? Ať mám trošku lehčí hlavu. Mám celé těhotenství přehnaný strach o mimčo a furt se mi “něco nezdá”, takže jsem si slíbila, že už nechci každý týden lítat na pohotovost. Ale víte, jak to je!

Díky moc, hezký zbytek dne :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35814
27.2.25 10:23

Nic se nestane. Prostě drž dietu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
27.2.25 10:30

Ahojky, tak jednorázový průjem asi ještě nic špatného neznamená ne :nevim: To se prostě může stát. Obávala bych se až dlouhotrvajícího průjmu a na ten bych si vzala Smectu.
Jinak jak říkáš, taky mám spíše v těhotenství zácpu a na tu beru Lactulozu. Když mám lepší stolici, tak to spíš oslavuju, než bych řešila, že je to problém…ale každá jsme nějaká…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.25 12:01

V 5. měsíci jsem chytla brutální střevní chřipku, 3 dny to ze mě jelo všemi směry, měla jsem i teplotu a dítě tady právě spokojeně nasává obědovou porci mlíka, takže kliiid :mrgreen: (a ano, vím, že se to lehce říká, taky jsem celé těhotenství byla přehnaně úzkostlivá a pozorovala na sobě každý detail :lol: )

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky