Hematomy v 10. týdnu těhotenství

40
22.6.23 05:47

Hematomy v 10 týdnu těhotenství

Předvčerem jsem byla u doktora na kontrole a při ultrazvuku mi řekl, že mám dva hematomy. Nic víc k tomu neřekl, jen že by se to mělo vztřebat. Pak už jsme mluvili o miminku. Pak jsem se ho zeptala jestli mužů stále nosit svého 12kiloveho syna, tak mi řekl, že vzhledem k těm hematomům by bylo lepší kdyby ne. Pak jsem přišla domů, podívala se na internet a všude jsem se dočetla, že při hematomu klidový režim, a zákaz sexu, někteří i léky. Mně doktor ohledně toho nic neřekl. Tak teď uvažuju, jestli třeba záleží na velikosti hematomu? Měla jste některá taky hematom a nebyl vám nařízen klidový režim a sex? Uvazuju jestli ho raději neprovozovat a zkusit se začít trochu šetřit. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4124
22.6.23 06:30

Měla jsem hematom. Dal mi Duphaston, nařídil klidový režim a zákaz sexu. Dceru jsem však někdy poponasela pořád, protože uznal, že s batoletem nemůžu celý den ležet v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
22.6.23 06:31

Já měla drobný hematom v 6.tydnu a i když se po týdnu vstřebal, tak jsem měla zakázány sex celý 1.trimestr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
22.6.23 06:34

Jako klidovym režimem nic nezkazis. Mě hematom praskl, krve jak z vola a museli mě nechat par dni v nemocnici, tak jestli mas malé dítě doma, tak bych to asi úplně neriskovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3712
22.6.23 12:28

Je otázka, jak je velký a jde ten hematom je, ale radeji bych taky jela klidový režim a bez sexu. Za 2 tydny se může ztratit, ale neriskovala bych to. Ja mela také hematom, vedela jsem to od potvrzení srdicka a doma 3leta dvojcata, kluky, co se chtěli chovat a celkově divocejsi :) Opravdu jsem jela klidový režim. U nas to dopadlo ZT v 11tt, ale i s detma se da klidový režim dodržovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1792
22.6.23 12:49

Také jsem měla hematom, už tedy v 6tt a drobně jsem špinila cca 3 týdny, pouze jeden večer jsem krvácela výrazněji. A měla jsem klidový režim, progesteron a zákaz sexu (ani jsem nechtěla kvůli tomu špinění).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
22.6.23 13:15

Mela jsem hematom kolem 18.tt, cely druhy trimestr jsem mela klidovy rezim a zakazany sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
22.6.23 13:44

Měla jsem malý hematom v 9tt. Opravdu jsem měla měsíc nařízený klidový režim a žádný sex. Poctivě jsem vše dodržovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí